Midnight Blue by L.J. Shen

Midnight Blue by L.J. Shen

Mijn Recensie:

“You look at me with dynamite in your eyes, waiting for me to light up the match and finally set you on fire.”

Het had makkelijk moeten zijn.
Ik had het geld nodig. Hij een babysitter zodat hij zichzelf niet dood snuift.
Speciaal voor hem uitgekozen.
Het ergste is dat ik het had moeten weten. Alex Winslow. Een britse rockster. Een hartenbreker.
Ik heb het contract getekend.
Een wereld tour. Drie maanden. Vier continenten. Honderd shows.
Mijn naam is Indigo Bellamy and ik hem mijn ziel verkocht aan een getatoeëerd god.
Het probleem was dat mijn ziel niet genoeg was voor Alex Winslow. Hij heeft mijn hart genomen. Hij heeft alles meegenomen.

“Alex Winslow was both an addict and an addiction. Pure and wild.”

Dit is het eerste boek dat ik van L.J. Shen heb gelezen. Ik kwam dit boek toevallig tegen door Miranda Hillers die hem in haar lijst ooit had geupdate. Haar schrijfstijl is lekker makkelijk en snel. Gewoon normaal.

“Wanker had the manners of a used tampon.”

In Midnight Blue lees je vanuit twee verschillende POV’s. Alex en Indigo meestal om de beurt, maar vaak kwam het ook voor dat Indigo een aantal hoofdstukken later nog bezig was. Indigo was het type vrouw dat een aantal dromen had. Sowieso een goed huis voor haar familie, dat haar broer afkickte en haar eigen droom om te ontwerpen. Ze was totaal niet het type dat overrompeld werd door Alex zijn gedrag. Ze had schijt aan en dat liet maar al te duidelijk aan hem weten. Hierdoor werden er echt de meest grappige situatie gecreëerd. Alex is precies het type dat je verwacht. De roem is naar zijn hoofd gestegen. Hij geeft geld uit als water, heeft schijt aan iedereen om hem heen. Kwetst mensen omdat het hem ging ene moer uitmaakt. Het enige wat voor hem belangrijk is, zijn de fans.

Maar ja zoals je wel verwacht in een boek zoals dit. Is er soort van meer en draaien ze om elkaar heen. De manier waarop Alex met haar omging vond ik echt geweldig. Hij was zo ontzettend luchtig, makkelijk (pas na een tijd) en ontspannen.

De relatie tussen Indigo en Alex vond ik echt super goed uitgewerkt. Ze haten elkaar, soms slaat er vonkje over, haten elkaar weer even, slaat weer een vonkje over tot ze zich realiseren dat het iets heel anders is. Maar de situaties die er door ontstonden maakten het boek tot wat het was.

Er was in het boek een verassende plottwist die ik niet had zien aankomen. De beste vriend van Alex, eigenlijk vriendvijand ofzo iets, uitte zich. Ik vond het echt een heel speciaal moment tussen hen twee.

Ergens aan het einde werd mijn hart een beetje gebroken. We gaan een flink tijd naar het heden waarin er van alles gebeurt. Heel even had ik de hoop verloren dat alles goed zou komen, maar thank god het gebeurt toch.

L.J. Shen heeft echt een geweldig boek geschreven met Midnight Blue en ik hoop echt dat ze nog meer van deze stand alones in deze wereld gaat schrijven.

“Flaws were intimate. Telling. Pure. Indigo was pretty. Like a wasted sunset, beautiful in a taken-for-granted sort of way.”

Ik vond het echt een supergoed boek met verrassende twists die ik niet had verwacht en daar hou ik van. Vijf sterren voor dit boek!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.