Men in Black: International


Wat vond ik van Men in Black: International?

Het ding met films tegenwoordig is hoe veel oude klassiekers in een nieuw jasje worden gestoken. Soms zucht ik, soms denk ik: YES! Bij deze was het nogal tegenstrijdig. Ik vond de oude MIB films geweldig en daarom dacht ik: gaan we dit echt doen? Toen zag ik de trailer… Jup, ik was verkocht.

Onze duo die elkaar al kende uit de Marvel Universe waren dan ook erg grappig.

De film begint bij Molly, die uiteindelijk na veel werk, bij MIB terecht kwam. Haar training bestond uit weinig anders dan papieren bekijken tot ze geen andere keuze had tot veldwerk. Haar scherpzinnigheid zorgde er dan ook voor grappige situaties. En vooral bij Agent H die dit overduidelijk miste. Ze speelden heel goed op elkaar in maar hier en daar waren ze ook niet met elkaar eens, waardoor er leuke situaties ontstonden.

Zoals gewoonlijk moesten ze de aarde redding van de ondergang en dat lukt net zoals altijd, natuurlijk. De wapens beginnen klein tot er een hoop grotere aan de pas kwamen. De auto’s hadden een upgrade gekregen. In deze versie waren er veel computereffecten en eigenlijk vond ik dat prachtig.

Zou ik MIB aanraden aan andere?

Ik zou de film zeker bij andere aanraden. Het is geen oude MIB maar ik denk dat we als film kijkers af moeten stappen bij het noemen van Reboots.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.