Mariëlle’s lees- en schrijfdoelen van 2019

Mariëlle’s lees- en schrijfdoelen van 2019

Elk jaar lees ik veel en elk jaar wil ik schrijven. Wat is mijn plan dit jaar en hoe ga ik dit realiseren? Dat lees je hier. Lees je mee?

Leesdoelen van 2019

Vorig jaar had ik mijn boeken challenge op Goodreads op 25 boeken gezet, want met de zwangerschap had ik weinig zin in iets. Zelfs niet in lezen. Ik was dus bang dat dit al een hele uitdaging ging worden. Al snel bleek dat ik 25 toch wel ging halen en heb ik hem verhoogd naar 30. Uiteindelijk heb ik mijn challenge met 32 boeken volbracht.

Aankomend jaar ben ik niet zwanger (ik moet er niet aan denken) en ga ik ervanuit dat het lezen een stuk makkelijker gaat. Dus heb ik mijn challenge verhoogt naar 45. Eerst maar eens zien of dat gaat lukken met alle doelen die ik op schrijfgebied heb gesteld.

Dit jaar doe ik ook mee aan iets nieuws: Romanceopoly. Dit is een monopoly bord met allerlei leeschallenges op het gebied van romantiek. Iedereen weet dat ik een sukkel voor liefde ben en dus leek dit me een uitdaging die wel voor mij was. In eerste instantie kies ik voor het tweede level waarin ik 22 boeken moet lezen, aangezien ik niet teveel druk wil geven. Hoe meer druk op lezen, hoe slechter het lukt. Kijk eens naar de challenge! Hij is echt heel leuk en je kunt er veel in kwijt. Zowel in YA als in NA!

Schrijfdoelen van 2019

Mijn schrijfdoelen zijn ambitieus dit jaar. Naast dat ik 3 dagen werk, een tweeling moet verzorgen en mijn huishouden, moet ik voor eind februari een kort verhaal inleveren en hoop ik in een bundel te komen. Zo niet, dan wordt het een marketingverhaal.

Verder wil ik eind maart deel 4 in de Structure serie afgerond hebben, zodat hij naar de editors kan.

Daarna heb ik nog een gezamenlijk project met Liz Hartevelt lopen en wil ik verder met het vijfde deel van Structure en deel 1 van Connectie. Ik hoop een van beiden toch eind 2019 ook af te ronden.

Een flinke lijst, maar ik ga me er volledig op focussen.

Wat zijn jouw lees- en/of schrijfdoelen dit jaar? Ik hoor het graag!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.