Mariana Zapata – The Wall of Winnipeg and Me

Mijn recensie van The Wall of Winnipeg and me:

“What if everyone hates me and no one talks to me? What if someone throws something at me?” Aiden snorted, setting the shirt he’d been holding aside and picking up the next one on the pile. “What are they going to throw? Bookmarks?”

Het verhaal van The Wall of Winnipeg and me.

Vanessa was zeker van haar zaak. Het was een goed iets dat ze ontslag had genomen bij Amerikaanse footballlegend Aiden Graves. Ze was er klaar mee om zijn onderbroeken te wassen en te zorgen dat zijn afspraken ingepland werden.

Maar nu staat hij ineens voor haar deur met de vraag of ze terug kan komen. Waarom? Hij toonde nooit interesse in haar. Waarom wil hij haar terug als assistant? Er zijn genoeg andere goede assistenten. Twee jaar lang kon hij niet eens goedemorgen tegen haar zeggen… en nu wil hij dit.

What no one tells you is that the road to accomplishing your goals isn’t a straight line; it looks more like a corn maze. You stopped, you went, you backed up, and took a few wrong turns along the way, but the important thing you had to remember was that there was an exit. Somewhere.

Schrijfstijl:

Het leest als een trein. Ook al is het slow romance. Het is goed show geschreven en je wilt weten hoe het verder gaat. Ook is de spanning goed te voelen. Een heerlijk boek voor suckers for love.

When life gives you lemons, you get to choose what you make out of them; it doesn’t always have to be lemonade. 

Wat vind ik van The Wall of Winnipeg and me?

Ik had nog nooit een slow romance gelezen. En deze is fucking dik. Maar Nien zei: Mariel, deze moet je lezen. Winnipeg is zooooo leuk. En Nien is altijd nogal overenthousiast en heppy de peppy en dus pakte ik het boek op.

Geen spijt. Echt nul.

Iedereen weet dat ik een sucker for love ben. En iedereen snapt dat hallo? Zullen we seks hebben? Niet altijd lekker leest. Of hey die is knap… oh im so in love… ook niet. En dit is dit geen van beide…

God je wacht eeuwen op seks… en God je wacht eeuwen op verliefd worden. Maar je voelt het wel. Je voelt hoe ze elkaar steeds een beetje meer mogen. Je ziet hoe Aiden steeds meer open is tegen Vanessa en zijn muur laat zakken. En je ziet hoe Vanessa langzaam op haar bek gaat en waarom. En niet zo stiekem hou ik hiervan. Het is perfect. Het is liefde. En het is geen instalove 😀 Je maakt me blij!

The only people in the world who can hurt you are those you let have that ability, Van.

Conclusie

Prachtig langzaam liefdes verhaal waar je zeker van gaat houden 😀

Volg:
DunTax
DunTax

Mariëlle blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Verder vertelt ze over haar leven als tweelingmama. Ook is zij schrijver van de New Adult-serie Structure en staat ze drie dagen per week voor haar SBO-klas.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.