Man Card by Sarina Bowen & Tanya Eby (Man Hands #2)

Man Card by Sarina Bowen & Tanya Eby (Man Hands #2)Man Card Geschreven door Sarina Bowen, Tanya Eby
Serie: Man Hands #2
Uitgever Rennie Road Books Op January 2nd 2018
ISBN: 1942444524
Genres: Romance
Pagina's: 244
Goodreads
three-stars

Nothing ventured, nothing banged...

AshI still don't know how it happened. One minute I was arguing with my arrogant competitor--our usual trash-talk over who deserves the larger commission. But somehow I went from throwing down to kneeling down... It can never happen again. I don't even like Braht. He's too slick. He's a manipulating mansplaining party boy in preppy clothes.So why can't I get him out of my head?

BrahtThere are two things I know without question. One: Ash and I are destined for each other. Two: never trust a man with a unibrow.Ash is my missing my piece. She's the sweet cream to my gourmet espresso. And nothing gets me going faster than her contempt for me. They don't call her the Ashkicker for nothing. Eventually I'll win her over...if my past doesn't ruin everything first.

Waarschuwing: dit boek bevat seks, drugs/alcohol of geweld.
Warning: this book contains sex, drugs/alcohol or violence

Mijn Recensie:

Ik hield van het eerste boek in deze serie dus het was niet echt een vraag of ik de tweede zou gaan lezen. Het is geen geheim, ik ben dol op de boeken van Sarina.

In Man Hands zijn Ash en Braht op een heel grappige manier geïntroduceerd.

Maar ik was een beetje ongerust (ik was stom genoeg om te denken dat ik deze niet leuk zou vinden) (vergeef me Sarina) maar serieus, ik vond Ash leuk, haar manier van denken was grappig. En Braht was gewoon … ehh Braht. Zijn arrogantie en humor deden me behoorlijk lachen. Maar samen? Ik dacht echt dat ze elkaar zouden vermoorden.

Braht en Ash zijn makelaars. Ze willen beiden hun macht laten zien en daar komen hun discussies uitvoort. Maar ik kreeg niet het gevoel dat ze elkaar haatten, ik weet dat Ash het probeerde, maar ze faalde en Braht wilde haar vanaf het begin hebben. De connectie die ze hadden was ongelooflijk, het was er van het begin tot het einde.

“I need to stand up straight and look inside, because A) I need to know if I’ve been beaten and B) my thighs are burning from crouching beside this window.”

Wat me een beetje verbaasde, was Braht. Ik bedoel, manicure, pedicure? Ik dacht dat dat iets was voor mannen die zich aangetrokken voelen tot andere mannen, maar ik had het deze keer mis. Het was iets waar ik aan moest wennen, omdat ik de Alpha-mannentypen gewend ben, haha. Desalniettemin moest ik er aan wennen en zelfs met zijn mooie handen was hij een beetje dominant.

Ash was tegelijk zeker en onzeker. Als echte makelaar wist ze wat ze moest doen en wanneer. Maar toen ze gewoon Ash was, nam haar onzekerheid haar over. Ik begrijp dat werk een andere rol is die je moet spelen. Maar ik hield van het feit dat ze het vermengde met alles wat Braht haar aanbood.

Wat ik het leukste vind aan die twee auteurs is: ze houden het echt. De problemen waar ze over schrijven zijn echt. Ze houden de wereld echt. En ik hou van de manier waarop ze schrijven.

Hebben jullie boek één gelezen?

three-stars
0
Volg:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge