Lucifer by Ava Martell (Fire From Heaven #1)

Lucifer by Ava Martell (Fire From Heaven #1)

Mijn Recensie:

Dit was mijn eerste boek van deze auteur. Dit is overigens haar tweede geschreven boek.
Vanuit dit boek lees je vanuit Grace haar POV en heel af en toe komt Lucifer voorbij.

Grace werkt in een bar en is gewend aan alle vreemde, vieze mannetjes. Tot ze Lucifer tegenkomt en hij is duivel zelf. Er is een voorspelling die vragen oproept bij Grace en ze heeft geen idee wat ze ermee aan moet.

Ik heb dit boek uiteindelijk drie sterren gegeven en daar waren een paar redenen voor. De ontmoeting tussen Grace en Lucifer verliep zoals het normaal vergaat tussen karakters in een fantasy romance, maar het was ontzettend ongeloofwaardig hoe snel hun relatie van zero naar ‘ik hou van je ging’. Niet te vergeten hoe snel ze het bed samen deelde. Daarbij kwam ook nog eens bij dat als een mens terecht komt bij iemand zoals Lucifer, de duivel dus en aankomt met een verhaal dat voor mens ongeloofwaardig is, dat Grace alles geloofde wat er uit zijn mond kwam.
Ik had daarbij ook niet echt het gevoel alsof alles wat uitgeschreven. Als lezer miste ik een hoop dingen.
En als ik aan Lucifer denk, dan zie ik hem ook echt als de duivel, deze Lucifer was goed. De duivel is slecht…

Wat ik wel een pluspunt vond was de vriendschap tussen Grace en haar collega. Het was goed om te zien dat ze elkaar onvoorwaardelijk steunde. Toch is Grace een sterke en onafhankelijk karakter. Lucifer mocht belooft hebben dat hij haar beschermde tegen het kwaad, ze wist heel goed haar eigen mannetje te staan.

De relatie is, ondanks dat het zo snel ging, vrij sterk en zelfs door de stomme beslissingen van Lucifer blijft hij sterk.

Aangezien dit boek één is, ga ik ervan uit dat er ook nog een deel twee komt. Ik weet alleen nog niet of ik hem ga lezen.

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.