Looking to Score by Carrie Gray & Coralee June

Looking to Score by Carrie Gray & Coralee JuneLooking to Score Geschreven door Carrie Gray, Coralee June
Op 30 April 2020
Genres: New Adult, Romance, Sports, Sports
Pagina's: 250
Goodreads
four-stars

He’s like literally the worst.
Oakley Davis is the star running back at our University, and the reason I’ve broken my vow to avoid the college party scene. Thanks to a mixup with my advisor, I’m now serving my Public Relations internship as a glorified babysitter to the party-hard football players.
Specifically, Oakley.
He’s impossible to manage. His Instagram is full of half-naked, drunk photos and he’d rather attend parties than practice. His brand needs some serious work, and when he’s not driving me insane, he’s sleeping his way through the entire female population.
But I’m determined. I have plans to graduate a semester early and nothing or no one will get in my way. I’m a Virgo, after all. Oakley Davis might be a privileged, cocky, football star, but I’m Amanda Matthews; and I’ll do whatever it takes to get my A.
I have to make sure I don’t end up falling in love with the idiot, first.

Waarschuwing: dit boek bevat seks, drugs/alcohol of geweld.
Warning: this book contains sex, drugs/alcohol or violence

Ik heb dit boek ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie.
I received this book in exchange for an honest review

Stijl

Ik vond het een erg leuk boek. Waarom? Het was een hele goed sport NA. De karakters waren heel goed uitgewerkt en de sarcastische ondertoon vol met humor maakte de schrijfstijl helemaal af.

Coralee June is geen nieuwe auteur voor mij, maar Carrie Gray wel. Ik hoop in de toekomst meer van haar te mogen lezen.

“I should have connected the dots. I should have known to run like hell. But I’m a stupid bitch.”

Ik vind het altijd leuk hoe auteurs omgaan met de karakters in een sport NA. Het meisje is vaak een mentor, wordt gebruikt om een leeuw te temmen, dat is namelijk waar het op neer komt. Maar mannen zoals Oakley zijn gewend om aandacht en seks te krijgen wanneer ze dat zelf niet willen. Zodra er een meisje langskomt dat niet op deze manier geïnteresseerd is, gaan hun ogen open.

Hoewel ik Oakley in het begin een beetje vaag over vond komen, werd het al snel duidelijk waar dit gedrag vandaan kwam. Het viel me wel op dat hij niet zo gesloten was, als alle andere mannen in sport NA’s.

Amanda kwam over als een sterk personage, soms kwam ze wat gebroken over. Niet gek gezien haar vreselijke achtergrond. Haar verleden was heel naar en ik vond het zelf naar om te lezen. Dat er nog altijd zulke mensen op de wereld zijn die zo achterbaks en verrot kunnen zijn.

Eén groot pluspunt aan dit boek vond ik dat Oakley andere prioriteiten had dan pro spelen. Ik vond het mooi om te lezen dat hij een andere keuze maakte voor zijn toekomst, omdat hij dat wilde en niet iemand anders.

Hun discussies brachten een lach op mijn gezicht. Hun discussies waren zo vreselijk grappig en de uitspraken die Amanda deed, waren nog grappiger. Het was daarom erg makkelijk om Oakley te vergeven voor zijn dom daden.
Oakley en Amanda waren het perfecte voorbeeld van twee mensen die samen heelden.

“I kinda hated Oakley, but also kinda wanted to do naked hot yoga with him.”

four-stars
0
Volg:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge