{:nl}Loathe Me door L.P. Lovell{:}{:en}Loathe Me by L.P. Lovell{:}

{:nl}Loathe Me door L.P. Lovell{:}{:en}Loathe Me by L.P. Lovell{:}

{:nl}

Dit is het tweede boek dat ik lees, maar het eerste boek van alleen L.P. Lovell. Het eerste boek was Wrong/Verkeerd. Ik ben benieuwd of ik haar alleen ook heel leuk vind.
Ik kwam deze toen tegen op Amazon, maar ook op Kobo is hij te krijgen. Voor maar 1 euro.

loathe me pin

Schrijfstijl

Lauren schrijft vlot en beeldend. Je raast door het boek heen dat vanuit zowel Sasha als Adelina is geschreven. Ik vind het fijn dat beide karakters aan het woord komen. Verder niets specifieks aan haar schrijfstijl.

loathe me 1

Mijn gedachten over Loathe Me

Ten eerste is het geen typische damsel in distress verhaal. Wel een beetje, maar dit verhaal gaat over een meisje dat uitgehuwelijkt is als kind aan een psychopaat.
Hier komt Sasha in beeld. Hij wordt ingehuurd als haar bodyguard. Hij moet haar uit handen houden van de andere familie totdat haar zus het met onderhandelingen voor elkaar heeft gekregen om het tij te keren.

In het begin is Sasha erg afstandelijk en lomp tegen haar. Hij zegt bijna niets en het zorgt ervoor dat ik steeds nieuwsgieriger word. Ik wil weten waarom hij zo doet. In zijn hoofdstukken lees je dat Adelina bij hem gevoelens losmaakt die hij niet kent. Die hij heeft onderdrukt door zijn training bij de Bratva en ik ben heel nieuwsgierig hoe dit ontwikkelt.

Adelina probeert op haar beurt onder zijn huid te kruipen. Ze hoeft geen vriend in hem, maar een beetje communicatie zou ze fijn vinden als ze samen op de vlucht zijn. Het hoeft alleen maar simpele beschaafdheid te zijn van haar. Het verhaal gaat gestaag verder en tijdens Sasha’s hoofdstukken krijg je zicht op de gang van zaken, want Adelina wordt compleet in het duister gehouden.

Ik vind het sterk dat L.P. goed weet te schetsen hoe het meisje buiten de maffiazaken wordt gehouden. Ook vond ik het mooi om te zien hoe de vriendschap tussen Sasha en Adelina langzaam groeit en hoe ze dichter naar elkaar groeien. Dat het begint als een baan, maar geleidelijk omslaat naar geven om.

Het einde was voor mij echt een beetje een mindfuck. Aan de ene kant snapte ik het, maar aan de andere kant kon ik alleen maar schreeuwen. Ik ben dan ook zeer benieuwd naar deel 2.

Conclusie

Erg goed geschreven en bleef mijn aandacht goed vasthouden. Snel naar deel 2.

Heb jij ook iets van L.P. Lovell gelezen? Laat jouw mening achter in de comments! Ik ben heel benieuwd.

{:}{:en}

This is the second book by this author I’ve read. The first one was Wrong which she co-wrote, so I’m very curious if I enjoy this one as much as I do that one. I found it on Amazon for just 1 euro, so I figured I couldn’t go wrong on that price.

Writing Style

I really like Lauren’s writing style. It’s easy readible, so I flown through the story and it’s very visual. I love that it’s written from both Sasha’s and Adelina’s perspective. I love books who have this kind of perspectives. Nothing else specific I can tell about it.

My thoughts on Loathe Me

It’s not your typical damsel in distress book. As in… there’s a damsel, and she’s in distress, but she’s also kinda bad ass. Just not bad ass enough for this situation. A situation where she is arranged to marriage to a psycho, and her sister won’t let that happen.

So there’s Sascha. He’s hired to be her bodyguard. But he doesn’t say a whole lot to her. Which Adelina finds very disturbing. He just needs to be friendly, that is all. They’re stuck together in this.

I love how I knew what Sascha’s thoughts were, because I completely understand that he drives Adelina crazy. I also understand why he does what he does. At the same time I love this game between them, where Adelina tries to get him to talk. Even if it’s just a hello, goodmorning. And how he slowly let’s her in. How they slowly appreciate each other and eventually fall for each other. How it goes from being a job to being a friend who looks after the other.

And that ending… I understand, I really do, but I wanted to scream… I really did. Fastly moving on to the second book.

Conclusion

I really liked this. I want more of this maffia romance shit and I need it now. *grabs part 2* back to reading.

Did you read it? Or something else from L.P. Lovell. Let me know your thoughts in the comments!

{:}

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.