Loathe Me door L.P. Lovell

Loathe Me door L.P. LovellLoathe Me Geschreven door L.P. Lovell
Serie: Touch of Death #1
Op 6 December 2019
Genres: Dark Romance
Pagina's: 198
Goodreads
four-stars

My business is death. My place in the world is a straight forward transaction. Orders, discipline. A life for a check.
However, I find myself manipulated into protecting mafia princess, Adelina Ricci. She should just be a job, so why am I willing to risk everything for her?
A lethal knight.
A rebellious pawn.
An inexplicable bond.
Loathe me or love me?

Waarschuwing: dit boek bevat seks, drugs/alcohol of geweld.
Warning: this book contains sex, drugs/alcohol or violence

Dit is het tweede boek dat ik lees, maar het eerste boek van alleen L.P. Lovell. Het eerste boek was Wrong/Verkeerd. Ik ben benieuwd of ik haar alleen ook heel leuk vind.
Ik kwam deze toen tegen op Amazon, maar ook op Kobo is hij te krijgen. Voor maar 1 euro.

loathe me pin

Schrijfstijl

Lauren schrijft vlot en beeldend. Je raast door het boek heen dat vanuit zowel Sasha als Adelina is geschreven. Ik vind het fijn dat beide karakters aan het woord komen. Verder niets specifieks aan haar schrijfstijl.

loathe me 1

Mijn gedachten over Loathe Me

Ten eerste is het geen typische damsel in distress verhaal. Wel een beetje, maar dit verhaal gaat over een meisje dat uitgehuwelijkt is als kind aan een psychopaat.
Hier komt Sasha in beeld. Hij wordt ingehuurd als haar bodyguard. Hij moet haar uit handen houden van de andere familie totdat haar zus het met onderhandelingen voor elkaar heeft gekregen om het tij te keren.

In het begin is Sasha erg afstandelijk en lomp tegen haar. Hij zegt bijna niets en het zorgt ervoor dat ik steeds nieuwsgieriger word. Ik wil weten waarom hij zo doet. In zijn hoofdstukken lees je dat Adelina bij hem gevoelens losmaakt die hij niet kent. Die hij heeft onderdrukt door zijn training bij de Bratva en ik ben heel nieuwsgierig hoe dit ontwikkelt.

Adelina probeert op haar beurt onder zijn huid te kruipen. Ze hoeft geen vriend in hem, maar een beetje communicatie zou ze fijn vinden als ze samen op de vlucht zijn. Het hoeft alleen maar simpele beschaafdheid te zijn van haar. Het verhaal gaat gestaag verder en tijdens Sasha’s hoofdstukken krijg je zicht op de gang van zaken, want Adelina wordt compleet in het duister gehouden.

Ik vind het sterk dat L.P. goed weet te schetsen hoe het meisje buiten de maffiazaken wordt gehouden. Ook vond ik het mooi om te zien hoe de vriendschap tussen Sasha en Adelina langzaam groeit en hoe ze dichter naar elkaar groeien. Dat het begint als een baan, maar geleidelijk omslaat naar geven om.

Het einde was voor mij echt een beetje een mindfuck. Aan de ene kant snapte ik het, maar aan de andere kant kon ik alleen maar schreeuwen. Ik ben dan ook zeer benieuwd naar deel 2.

Conclusie

Erg goed geschreven en bleef mijn aandacht goed vasthouden. Snel naar deel 2.

Heb jij ook iets van L.P. Lovell gelezen? Laat jouw mening achter in de comments! Ik ben heel benieuwd.

four-stars
0
Volg:
duntax
duntax

Mariëlle blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Verder vertelt ze over haar leven als tweelingmama. Ook is zij schrijver van de New Adult-serie Structure en staat ze drie dagen per week voor haar SBO-klas.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge