L.J. Shen – Midnight Blue

Dit boek kan als vervelend ervaren worden door mensen onder de 18. Het bevat seks of drugs/alcohol gebruik of geweld.
L.J. Shen – Midnight BlueMidnight Blue Geschreven door L.J. Shen
Serie: King #3
Uitgever CreateSpace Independent Publishing Platform Op 16 January 2018
ISBN: 0996135693
Genres: New Adult
Pagina's: 338
Goodreads
three-half-stars

From bestselling author L.J. Shen, comes a new, standalone, contemporary romance.

It should have been easy.I needed the money. He needed a babysitter to keep him from snorting himself to death.I was cherry-picked especially for him. Responsible. Optimistic. Warm. Innocent.The worst part is that I should have known better.Alex Winslow. British rock star. Serial heartbreaker. Casanova with whiskey eyes.“Don’t get near the devil in a leather jacket. He’ll chew you up and spit you out.”Guess what? I didn’t listen.I signed the contract.World tour. Three months. Four Continents. One hundred shows.My name is Indigo Bellamy, and I sold my soul to a tattooed god.Problem was, my soul wasn’t enough for Alex Winslow. He ended up taking my body, too.Then he took my heart.Then he took my all.

Life is full of secrets, and narrow-minded people, and sugar-coated, empty conversations that hold no weight. What’s real is what’s inside us. What’s important is what we feel.

Het verhaal van Midnight Blue.

Alex Winslow heeft het flink verkloot. Hij is verslaafd aan drank en cocaïne en komt nu net uit rehab. Nu moet hij op zijn comeback tour en zijn management is bang dat hij terug gaat vallen in zijn verslaving. Dus huren ze een babysitter in voor hem.
Die babysitter is de tikkeltje exentrieke Indigo oftewel Indie. Ze haat verslavingen en ze haat arrogante mannen. En laat Alex nou met beide problemen hebben. Ze moet drie maanden met hem overleven om 300.000 dollar te verdienen, zodat ze haar familie uit de problemen kan halen en haar neefje Ziggy eindelijk buisjes kan krijgen voor zijn oren.

Schrijfstijl:

L.J. Shen is een meesteres in bad boys. Ze schrijft vanuit beide personages waardoor je ze ook beide goed begrijpt. Dat maakt dat het mannelijke personage beter begrijpbaar. L.J. Shen schrijft vlot en het leest heerlijk. Je wordt helemaal in het verhaal gezogen en kunt je goed inleven in de hoofdpersonages doordat ze heel mooi in show vertelt.

I was talking out of my arse at this point. My explanation sounded artsy-fartsy at best and delusional mumbo jumbo at worst, but that was the beauty of being a musician. No one could dispute your process, even if it essentially involved sitting on a Chinese takeout joint’s rooftop, stark naked, balancing a fruit bowl on your head while singing “We Are the World”

Wat vind ik van Midnigh Blue?

L.J. Shen schrijft bad boys. En ik hou van bad boys. Maar dit zijn over het algemeen echte klootzakken. Alex is (naar ik gehoord heb) nog een milde versie van haar bad boys en neem van mij aan, Alex is geen schatje. En tegelijkertijd ook echt wel. Hij is lomp, vindt dat hij alles kan maken. Arrogant, noem het maar op. Maar eigenlijk is hij een prachtig, gebroken jochie dat je alleen maar vast wil houden, aaien en zoenen en :X. Alex Winslow is mijn nieuwe vlam haha.
Ik vond dit boek echt geweldig. Voor het eerst in een lange tijd heb ik weer ’s avonds doorgelezen omdat ik het niet weg kon leggen. Kwart voor 2 sloot ik hem en was hij uit.
Deze rockster is door de “suits”, zoals hij ze noemt, gemaakt tot wat hij is. Gebroken tot wat hij is. Zijn familie heeft hem pijn gedaan, en hij weet niet wie hij kan vertrouwen. Ook niet tussen zijn vrienden. Dit is het leven van Alex en daar wordt Indie ingezogen. Als buitenstaander, die op Alex moet passen. Een rollercoaster waar ze doorheen moet, omdat ze het geld, haar salaris, hard nodig heeft. En ze houdt het lang vol. Ik heb respect voor haar, hoe zij is en hoe ze zich staande houdt. Ik kan niet uitleggen wat ik er precies van vond, maar het was goed. (lekker vage recensie dit).

Everyone can—and does—see my scars. No exceptions. My soul is empty, because I whored it out.

Conclusie

Wat doe je nog hier?

three-half-stars
Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge