Kylie Scott – Play

Kylie Scott – Play

Mijn recensie van Play:

“We’ve broken my bed,” I said, stating the obvious.
“In battle, sacrifices must be made, pumpkin.”

Het verhaal van Play.

Mal, de drummer van Stage Dive, kampt met meer dan alleen maar lollig zijn en genieten van het leven. Niet dat hij dat toe wil geven. Hij is de grapjesmaker en is niet gemaakt voor relaties.

Anne had nooit verwacht om haar jeugdidool te ontmoeten. Wel is ze meteen ontnuchterd. Ja, Mal is knap en grappig en lief. Maar hij is ook mens en niet alleen maar een geweldige popster. Ze weet niet goed wat ze van hem moet vinden.

En dan bombardeerd Mal zich tot Anne’s nieuwe huisgenoot en vraagt haar om zijn vriendin te spelen. Wat begint als een spel vanuit beiden groeit al snel uit tot meer. Maar waarom wilde Mal zo nodig een nepvriendin?

Dit kan nooit goed aflopen, toch?

“Hello, Anne’s clitoris. It’s me, Malcolm, your lord and master.”

“Oh, god, no.” I covered my face with my hands. “Please don’t.”

“Shh. This is a private conversation.” He brushed hot, feverish kisses up and down the lips of my sex. My stomach tensed so hard it hurt. “Look at you all pretty, pink, and excited. Don’t worry, I’ll look after you.”

Schrijfstijl:

Ik vond het een fijne vlotte schrijfstijl. Kylie Scott beschrijft de scene van sterren best goed en ik kon me meteen goed inleven in Evelyn. Het is beeldend met veel gevoel en lekker vlot.

Natuurlijk zoals we gewend zijn in New Adult vanuit de eerste, maar alleen vanuit Anne.

“Stick your dick in’?” I asked, my brows probably touching. “Did you actually just say that?”

“Make love. I meant make love … of course. I would never just stick my dick in you. I would make mad, passionate love to this sweet, sweet body of yours for days, no, weeks. It would be beautiful, pumpkin. There’d be little angels, and birdies, and you know … all just hanging around, watching. Perverts.”

Wat vind ik van Play

Tjah… Mal is een jongen die iets te verbergen heeft. Mariel… plat op haar bek… hallo, mijn type. Ze had me al in scene 1 waarbij Mal zich ophoudt op het balkon. Mariels hoofd: waarom zit hij daar? Wat is er aan de hand? En hij is het typetje dat overal lacherig over doet en grapjes over maakt. Ik hou van dit soort mannen in boeken. Er zit meer diepgang in en je weet het. Maar je ziet het nog niet. De psycholoog in mij kwam naar boven. Dit soort personages doen het voor mij en ik sloot Mal dus ook al meteen in mijn hart. Al had ie al een minipuntje door Lick.
Anne was precies mij. Ik kon me zo goed in haar inleven. Soms werd ze gefrustreerd van hem en dat begreep ik, maar ze wilde hem helpen. Ik vond het geweldig. Dit zou ik precies kunnen beleven.

“They’re mocking us,” I said. “Nonsense. We just fucked so hard we broke your bed. They wish they were us. The natural order of sexual status has been restored.”

Conclusie

Ben benieuwd naar Jimmy


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.