Kylie Scott – Lead

Kylie Scott – Lead

Mijn recensie van Lead:

Then Mal let out a loud wailing noise. “I hate it when mommy and daddy fight!”

Het verhaal van Lead.

Jimmy is net uit rehab en heeft steeds nuchter-blijf-coaches (of hoe die mensen in t Nederlands ook heten). Niet dat hij er lang mee doet. Hij kan simpelweg met niemand overweg. Jimmy is simpelweg gezegd niet de makkelijkste man om mee om te gaan. Hij zegt bijna niks, hij bromt meer.

Lena werkt nog voor Adrian. Maar Adrian is een lul en Lena wacht op haar ontslag. Dat gebeurd voor de neus van Stage Dive. Wat kan haar het schelen. Maar nu krijgt ze de baan aangeboden om Jimmy’s nieuwe sobriety-partner te worden. Ze mag bij hem inwonen en hoeft alleen maar met hem rond te hangen om in de gaten te houden of het hem lukt om niet te drinken.

Maar op een of andere manier praat Jimmy meer tegen Lena dan tegen iemand anders. En na Mal’s moeder’s begrafenis is alles anders.

“Interesting. I’m going to tell you what I told Killer at puppy training today when he tried to mount a teacup poodle he’d only just met. If she means something to you, you gotta do the woo, son. You can’t just be trying to stick it in.”

Schrijfstijl:

Ik vond het een fijne vlotte schrijfstijl. Kylie Scott beschrijft de scene van sterren best goed en ik kon me meteen goed inleven in het verhaal. Het is beeldend met veel gevoel en lekker vlot.

Natuurlijk zoals we gewend zijn in New Adult vanuit de eerste, maar alleen vanuit Lena.

Love was truly one of life’s mysteries. That it could fuck you five ways to Sunday and still remain so utterly perplexing and unknown was kind of impressive. I guess it all depends on how you look at it.

Wat vind ik van Lead

Ik vond David wel leuk. Ook Mal was wel leuk. Jimmy is mijn favoriete man. Hij is precies waar ik als een blok voor val. Een knap blok beton waar je met geen mogelijkheid doorheen breekt. Muren vind ik geweldig en ik doe niets liever dan porren tot ze afbreken en ik de echte persoon erachter zie. Dus Jimmy is precies wat ik leuk vind.
Hoewel Lena zich af en toe aan hem kon ergeren – en terecht – was ik meteen al weg van hem. Ik begreep haar zo goed. Ze wilde niets liever dan dat hij tegen haar zou praten. Ze porde in zijn 5 meter dikke betonnen wanden en langzaam maar zeker kwamen de eerste tekenen dat ze gingen scheuren. Niet dat hij dat zelf doorheeft. En dat maakt Jimmy zo leuk en geweldig hoe Lena met hem omgaat. Kylie heeft de persoonlijkheid van Jimmy perfect omschreven en ik zat nog net niet te kwijlen.

Throw one more thing, Jimmy, and I’ll shove my three-inch heel so far up your ass you’ll need a surgical team to extract it.

Conclusie

So in love


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.