Kitty Valentine Dates a Doctor door Jillian Dodd

Kitty Valentine Dates a Doctor door Jillian DoddKitty Valentine Dates a Doctor Geschreven door Jillian Dodd
Serie: Kitty Valentine, #2
Op 18 June 2020
Genres: Romance
Goodreads
three-half-stars

SPIN THE WHEEL. DATE THE GUY.
Six years ago, Kitty Valentine took the book world by storm when her sweet debut romance hit number one on the New York Times Best Sellers list, which was followed by a string of successful releases. Her latest novel, however, totally bombs, causing her editor to suggest she write much sexier books.To Kitty, writing smut is the literary equivalent of stripping. But with no advance coming in and her royalties dipping to an all-time low, Kitty has no choice. Armed with a hot-guy spinning prize wheel, made by her best friend, listing all the different types of men she will date and then write about, Kitty will be spinning-not stripping-her way back onto the best-sellers list.

Waarschuwing: dit boek bevat seks, drugs/alcohol of geweld.
Warning: this book contains sex, drugs/alcohol or violence

Ik heb dit boek ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie.
I received this book in exchange for an honest review

Dit boek klonk hilarisch in de beschrijving en daarom wilde ik hem graag lezen. Benieuwd of hij ook zo leuk was?

kitty Valentine

Stijl

De cover van Kitty Valentine dates a doctor is absoluut geen cover die ik op zou pakken in de winkel. Meestal zijn dit van die truttige chicklit-achtige verhalen en daar hou ik niet van. De cover sprak me dan ook absoluut niet aan. Maar dat is mijn mening. Ik vind hem ook vrij nietszeggend.

De stijl van het verhaal was snel en vol humor. Jillian Dodd schrijft dit verhaal gevuld met grappige situaties die iedereen mee zou maken. Dat maakte het boek fijn om te lezen en ik was er ook snel doorheen.

Ik vind het lastig om een recensie te schrijven over Kitty Valentine Dates A Doctor. Niet omdat het slecht was, maar omdat ik totaal niet in de juiste stemming was. Ik zat namelijk midden in een dark romance toen deze ARC binnenkwam. Dat maakt dat ik er niet van heb kunnen genieten zoals zou moeten en eigenlijk is dat zonde. Want dit verhaal verdient dat wel.

Het is ook de reden dat ik het drie en een halve ster heb gegeven. Dat ik niet in de stemming was voor een vrolijk, snelgaand, humoristisch verhaal, betekent niet dat het slecht is. Want dat was het absoluut niet. Ik heb een paar keer hardop moeten lachen en ik voelde ook met Kitty mee.

De pluspunten: Ik vind deze serie anders dan anders. Kitty Valentine gaat over een dame die haar schrijfcarrière uit het slob probeert te trekken en daar vol voor gaat. Zo ver dat ze ervoor gaat daten, want ze is tenslotte een romance schrijver. Wat ze ondertussen ook probeert te doen, is de ware vinden. Want misschien zit tussen die mannen wel haar ware liefde. Je weet het niet. Kitty is een kluns en hierdoor gebeuren hilarische situaties.
Nog een pluspunt vind ik dat het geen HEA is. No Spoiler want dit is een serie waarin Kitty steeds een ander date voor een nieuw boek. Het lijkt me logisch dat je dan al weet dat het geen blijvertje is. Dat maakt het verhaal anders, dan anders en op een of andere manier ook heel erg menselijk.

Ik heb ook een paar minpuntjes. Het verhaal was erg voorspelbaar. Je weet ten eerste al een beetje hoe het zal eindigen. En eerlijk gezegd zag ik veel situaties al aankomen. Het is de humor waarmee het gebracht wordt, dat het allemaal goed maakt. Maar zoals ze zelf al zegt: Alles is al eens gedaan in romance.

Conclusie

Heerlijke zomerread waar je niet teveel over na hoeft te denken.

three-half-stars
0
Volg:
duntax
duntax

Mariëlle blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Verder vertelt ze over haar leven als tweelingmama. Ook is zij schrijver van de New Adult-serie Structure en staat ze drie dagen per week voor haar SBO-klas.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge