Kill Me door LP Lovell

Kill Me door LP LovellKill Me Geschreven door L.P. Lovell
Serie: Kiss of Death, #1
Op 24 October 2016
Genres: Dark Romance
Pagina's: 241
Goodreads
four-stars

Una
To many, I am little more than a myth. The Kiss of Death, a hired killer, revered by some of the greatest criminal organisations in the world. Trained by the bratva themselves, without conscience, without mercy, the perfect soldier. I’ll kill anyone… for a price. Death doesn’t discriminate, she sells to the highest bidder, but even I have a weakness.
Nero
I want one thing—power. But power is merely a game of strategy. The pieces are on the chess board. Death is my queen, and also my pawn. She’ll paint this city red in exchange for the one thing she wants. Now all I have to do is watch it all play out. She’s nothing more than a weapon, and yet, I find myself wanting to dance with death, to possess her. And I always get what I want.
A game of power. A risk that could cost her everything. An obsession that would see the world burn at their feet. A bloodied king. A broken queen.
Kill me or kiss me?

Waarschuwing: dit boek bevat seks, drugs/alcohol of geweld.
Warning: this book contains sex, drugs/alcohol or violence

Kill Me wilde ik graag lezen omdat ik weet dat hij naar het Nederlands komt. De datum is nog niet bekend, overigens. Eerder las ik al Verkeerd en Loathe Me van deze auteur.

Kill Me pin

Stijl

Kill Me is een Dark Romance en dat merk je aan alles. Beide hoofdpersonages zijn geen schatjes. Het verhaal is vlot geschreven en je leest het makkelijk weg. De stijl is heel goed te vergelijken met Verkeerd als je die al gelezen hebt. Natuurlijk is de helft daarvan ook dezelfde auteur, maar soms kan alleen toch een beetje tegenvallen. Dat was in dit geval echt niet zo.

Ook dit boek is weer heerlijk beschrijvend en houdt niet voor je terug. Het wereldje van Maffia, Bratva en de grijp naar macht is goed beschreven.

Kill Me 1
Kill Me

De setting van Kill Me is Amerika. Het is niet per definitie meteen herkenbaar, maar je voelt aan alles dat het wel echt Amerikaans aandoet, ondanks dat de schrijfster Engels is. Het is heel realistisch geschreven en ook de banden binnen de Maffia vind ik erg goed uitgewerkt en beschreven.

De karakters zijn allebei enorm goed uitgewerkt. Ze lijken bijna van het papier te spatten. Una vind ik een geweldig vrouwelijk karakter. Heel vaak lees je toch over het “normale” meisje dat een soort van per ongeluk in de wereld valt en verliefd wordt op de big, bad, handsome leader. In dit geval is Una bijna meer dodelijk dan Nero is. Zij staat haar mannetje zelf wel en heeft echt geen ridder op het witte paard nodig. Gelukkig maar, want Nero is alles behalve dat. Hij is eerder het monster onder je bed. Nero gaat over lijken om de macht te krijgen. En dat is wat hij wil: meer macht. En Una moet hem daarbij helpen. Zij is immers de Kiss of Death en samen zijn ze machtiger. Zij kan kopstukken weghalen die voor Nero in de weg staan. Maar de prijs die Nero boven haar hoofd hangt…

Het plot loopt goed door en er zitten een aantal spannende punten in waar je echt even je adem inhoudt. En ja, in dit boek zit ook seks. En deze seks is niet lief en schattig en ahw. Het is zoals de karakters zijn en ik vind het perfect passen in het verhaal en in de setting.

Ik heb echt genoten van dit verhaal. Het zit goed in elkaar en ik kon me goed inleven in de wereld, die heel mooi is beschreven. Lauren schrijft heel mooi in show waardoor je alles voor je ziet. De karakters zitten zo goed in elkaar dat ik het gevoel heb dat ik ze echt heb leren kennen. Ik zou dit boek aanraden aan iemand die echt houdt van Dark Romance en kan genieten van gebroken karakters en van de onderwereld.

Kill Me 2

Conclusie

Erg goede Dark Romance die zijn geld meer dan waard is. Ik wil graag meer lezen van deze auteur en ook verder met deze serie.

four-stars
0
Volg:
duntax
duntax

Mariëlle blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Verder vertelt ze over haar leven als tweelingmama. Ook is zij schrijver van de New Adult-serie Structure en staat ze drie dagen per week voor haar SBO-klas.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Delen is lief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge