Jenny Wood – Jody


Mijn recensie van Jody:

I love weddings.
It’s a day of happiness and joy and so much love. Who wouldn’t want to be a part of that?

 Het verhaal van Jody.

Jody is de beste vriend van Kayson en Kingsley. Bijna een broertje, op de bloedband na. En dus is ook Jody meeverhuist met hen naar het dorpje. Het zusje behandelt hem ook als een grote broer. Maar Jody vindt zichzelf een slecht persoon. Hij heeft een slechte jeugd gehad en is ervan overtuigd dat hij geen liefde gaat vinden. Want niemand verdient iemand als Jody. Iedereen kan beter krijgen.

Cameron zit vast in een relatie waar hij niet gelukkig van wordt. Erger nog… hij wordt mishandeld. Al eerder heeft hij proberen te ontsnappen, maar de vriend in kwestie vond hem vrij snel terug. Deze keer heeft hij het opgegeven. Zijn leven zal altijd kut zijn, want hij komt nooit uit deze relatie.

Tot het flink misgaat.

I found, in my life, there wasn’t much to smile about. My earliest memory was coming awake on my little mattress on the floor in an old, dirty, two-bedroom house.

Schrijfstijl:

Jenny Wood schrijft snel… haar tijdlijn gaat als een speer. En dat vind ik jammer. Verder schrijft ze vlot en prettig leesbaar. Soms een beetje veel tell en dialoog, maar de karakters zijn interessant al zijn ze allemaal gay in 1 familie. Wat best vreemd is.

“Cameron, please. I don’t want you to be home by yourself if he comes back.” Jody says again, after offering me a place to stay while they look for and question Asher.

Wat vind ik van Jody?

Eigenlijk hetzelfde als de vorige keren. Als je niet let op hoeveel dialoog het is, zijn de onderliggende karakters prachtig. Alleen niet geweldig uitgewerkt. Het verhaal gaat weer veel te snel. Niemand gaat zo snel om met veranderingen. Dat vind ik erg jammer. Het verhaal heeft zoals de vorige twee best wat potentie, maar door de flaws, valt het gewoon tegen.

Wel wil ik gewoon nog Jase lezen. Want ja, ik heb een zwak voor die karakters 😀

I wondered if you could fall in love with someone’s voice; was that possible? If so, I was 100% in love with Jody’s sweet, affection, gentle voice.

Conclusie

Lekker tussendoor lees boek 😀


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.