Jamie McGuire – From Here To You

Jamie McGuire – From Here To You

Mijn recensie van From Here To You:

I was decent because to her, I wasn’t a monster. If she knew more about me, she might change her mind.

Het verhaal van From Here To You.

Darby gaat ervandoor op haar bruiloft. De vriend met wie ze zou gaan trouwen is geen schatje en Darby is zwanger. Ze moet nu dus niet alleen aan zichzelf denken. Ze vlucht met hulp van een vriendin naar Colorado Springs waar ze in een hotel gaat werken. De angst voor haar ex is altijd aanwezig en ook de angst voor haar kindje.

Scott “Trex” Trexler verhuisd permanent voor een baan waar hij bijna niks over mag zeggen naar Colorado Springs. Hij heeft nog geen huis en verblijft in het hotel. Daar ontmoet hij Darby en hij weet meteen dat ze de ware is. Alleen kan hij haar bijna niets over zijn baan vertellen en heeft Darby een ongelooflijke hekel aan militairen. En laat het nou zo zijn dat Trex dat ooit was.

Schrijfstijl:

Ik vind de schrijfstijl van Jamie fijn. Ja, haar verhalen zijn een tikkeltje voorspelbaar, maar het maakt het er niet minder leuk op. Ze werkt het goed uit en haar karakters zijn levensecht. Het feit dat ik daardoor al bijna weet wat er gaat gebeuren, maakt me niets uit. Haar schrijfstijl gaat vooral om het gevoel dat de karakters je geven.

The parts of me ingrained to please and make others happy were warring with my need to raise my baby independent of a man—independent in general. “Yes…I’m just…you’re really nice.” “Uh-oh.” I breathed out a laugh. “No, it’s not that.”

Wat vind ik van From Here To You?

Deze serie is een soort vervolg op de Maddox Brothers. Moet je deze gelezen hebben? Nee. Het gaat namelijk niet over hen. Het enige dat refereert is dat je een stukje leest wat gebeurd in het boek van Tyler (of Taylor dat weet ik niet meer), maar dan vanuit Trex zijn oogpunt. Trex heb je namelijk heel kort ontmoet in die boeken. Dit boek is wel heel goed los te lezen. Zonder de andere info mis je niets aan het verhaal en dat is fijn voor mensen die Jamie nu pas leren kennen.

Ik vond het een heerlijk verhaal waar ook weer een beetje spanning inzit, zoals in al Jamie’s boeken. Zoals al Jamie’s boeken is het ook een tikkeltje voorspelbaar, maar daar stoor ik me totaal niet aan. Dit komt omdat Jamie echt een queen is in het uitwerken van personages. Ze doet dit zo goed, dat ze echt gaan leven en je hun gevoelens perfect begrijpt. Hierdoor is ook een voorspelbaar verhaal toch nieuw. Ik hou van dit soort verhalen want tjah… wat is in New Adult/romans nog niet gedaan?

Ook Trex en Darby zijn weer sterke personages. Hun karaktertrekken zijn duidelijk aanwezig en je leert ze dan ook heel goed kennen. Je begrijpt hun motieven en wilt meer weten. Ik vind dit boek echt heel goed uitgewerkt en heb er dan ook intens van genoten. Ook om even de Hotshots weer te zien.

Conclusie

Heerlijk boek! Deze serie ga ik zeker volgen!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.