IJskoud verlangen door S.R. Grey


Mijn recensie van IJskoud verlangen:

Toen ik het ding eens beter bekeek, realiseerde ik me tot mijn  afschuw  dat  die  afkorting  stond  voor  ‘Dubbele Penetratie Mega Knaller’.

Het verhaal van IJskoud verlangen:

Na een wilde zomer zonder enige limiet, besluit het bestuur van het ijshockeyteam waar Brent voor ijhockeyt dat hij een lifestylecoach nodig heeft. Iemand die hem van de drank, drugs en alle andere verleidingen weghoudt. Degene die dat moet doen is Aubrey en laat zij nou net de avond ervoor zelf flink uit de band te zijn gesprongen. Bij Brent thuis.

Ze maken elkaar gillend gek, maar Aubrey gaat echt niet bij haar baas melden dat ze deze klus niet aankan.

Schrijfstijl:

SR Grey heeft een vlotte schrijfstijl en het leest echt prima weg. Je vliegt door de bladzijdes heen. Het verhaal wordt verteld door zowel Brent als Aubrey en dat leest heel fijn. Ik ben hier een fan van/

IJskoud Verlangen

Krijg nou tieten! De echte Brent is precies zoals Brent 51..

Wat vind ik van IJskoud verlangen:

Dit is het eerste boek in lange tijd dat ik weer in het Nederlands lees. Jacobine heeft het vertaald en ik ben blij dat zij dit heeft gedaan. Ze heeft het heel goed gedaan. Gelukkig. Ik was namelijk bang dat ik erop af zou knappen, maar het was verfrissend om weer eens in het Nederlands te lezen.
Het boek zelf begint vlot en met veel humor. Ik ben super enthousiast en ik vind het echt een heerlijk boek. Helaas komt er een moment waarin het allemaal ineens heel snel lijkt te gaan en daar haakte ik een beetje af. Ik vond het moeilijk om geboeid te blijven doordat er eigenlijk vrij weinig spannends meer gebeurde. Het werd zelfs een beetje voorspelbaar en de humor viel wat weg.

Al met al vond ik het een heel erg leuk boek en heerlijk om tussendoor te lezen. Ik ben alleen bang dat het niet een boek is dat goed blijft hangen in mijn geheugen. Wel een goede aanrader voor de zomer aan het zwembad. Heerlijk!

Ik voel me direct waardeloos. ‘Aubs, het is niet wat het lijkt.’

Conclusie :

Een heerlijk boek voor aan het zwembad

Partnerlinks: AMAZON | LIBRIS | KOBO

Wil je nog iets soortgelijks lezen? Kijk dan hier!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.