Hotel Artemis

Wat vond ik van Hotel Artemis?

De film speelt zich af in Los Angeles en de mensen zijn in opstand. Water is schaars? Voedsel blijkbaar ook. Er zijn allerlei rellen aan de gang.
De politiemachten vechten tegen de burgers en de baas van het hotel is een oude verpleegsters die criminelen, met een abonnement, oplapt. De technologie in dit hotel is nogal bijzonder en ik dek dat elk ziekenhuis in deze tijd dat wel zou willen hebben.

Tijdens de film zijn er meerdere personages en een vaag verhaallijn die sterk genoeg, toch nog naar boven komt drijven na een tijdje. Het is al snel vrij duidelijk hoe alles precies werkt en wat ieder van hen allemaal doet. De verschillen tussen de karakters komen goed naar voren. De wapens zijn cool. De technologie is iets waar ik van hou. Nieuwe methodes etc zijn echt mijn ding.

Deze film moet een soort thriller zijn maar ik vond het persoonlijk veel te slap om hem waardig genoeg te zien als een thriller. Ik heb betere gezien en dat vind ik erg jammer want toen ik de trailer van deze film zag, dacht ik: Hell yeah. Maar dat zeg ik nu niet meer.

Zou ik deze film aanraden?

Als je op een zondag middag niets te doen hebt, is deze leuk om een keer te bekijken. Daar houdt het ook wel bij op.

Volg:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.