His Royal Secret (His Royal Secret #1) by Lilah Pace

His Royal Secret (His Royal Secret #1) by Lilah Pace

Mijn recensie:

“Your Royal Highness. Or is it Your Majesty now that you’ve become Prince Regent?”
“I don’t think you’ve came all this way to discuss royal protocol.”
“No.”

Ik had hoge verwachtingen voor dit boek en ik wist eigenlijk niet zo goed waarom. De auteur was voor mij onbekend en ik kende niemand in mijn omgeving die haar wel kende. De cover vond ik simpelweg erg intressant en daarom had ik de keuze gemaakt om het een kans te geven.

Ik was meteen een fan zodra ik het boek opende en begon te lezen, maar toch knaagde er iets in mijn gedachten. James en Ben zijn twee geweldige karakters. Ze weten allebei wat ze willen, wat hun doelen zijn en wat ze van elkaar willen en niets meer of minder. Wat daarom erg jammer was is dat er weinig karakter opbouw in zat. Er was vooral seks…

De karakters konden dan wel een soort van relatie met elkaar hebben, maar als lezer miste ik de echte connectie. Natuurlijk zat er wel emotie in, maar het was te oppervlakkig om het daadwerkelijk te voelen. Het was erg jammer.

Het is een boek wat iets langzamer weg las dan wat ik gewent ben, maar dat maakte het niet minder leuk. Aangezien er een paar minpunten waren zijn er ook altijd pluspunten.
Wat ik erg fijn vond is dat James zo zorgzaam type is. Hij is er voor zijn zusje en voor Ben als dit nodig is en is niet bang om dit te laten weten. Zelfs niet als er mensen meekijken.
Ook het zelfvertrouwen wat later in het boek aan bod komt is goed om te lezen. We hebben natuurlijk allemaal wel eens een zelfvertrouwen dipje, maar James doet dit op een veel groter vlak en dat kan voor veel mensen een grote belangrijke stap zijn.

“Take your clothes off.”
“Yes, your Royal Highness.”

Het is een goede realistische read en ik mag hem misschien drie sterren hebben gelezen, maar dat komt alleen door de liefdes connectie tussen James en Ben. Toch raad ik hem!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.