Him by Sarina Bowen & Elly Kennedy

Him by Sarina Bowen & Elly Kennedy

Mijn recensie:

Deze twee mannen… Holy shit. Ik ben zo verliefd op dit stel als ik nu een wens kon doen, wenste ik dat ze op mijn bank zaten. Wes en Jamie zijn om bij weg te smelten.

De connectie tussen Wes en Jamie is om je vingers bij af te likken. Ze zijn werkelijk zo schattig samen dat ik er niet eens de woorden voor heb.

Wes is de stoere van de twee, heeft een grotere mond, doet een beetje stoer en probeert nog een beetje afstand te creëren.

“Jamie Canning was my first crush and my first love. But he was never mine to have.”

Jamie is de zorgzame en uiteindelijk toch de persoon die alles wilt.
De relatie die tussen hun tot stand komt is erg mooi, maar uiteindelijk komt er overal een einde aan. Naarmate ik verder kwam wist ik dat het eraan zat te komen en daardoor dacht ik: ‘Ik ga dit niet meer verder lezen.’ Ik vond het een vreselijk idee dat het op een moment klaar was.

“My weakness is him.”

Het verhaal switched tussen de POV van Wes en Jamie en daardoor wist ik precies wie wat dacht. De simpele gedachtegang als het ging om wat ze voor elkaar voelde was erg mooi. En een soort rauwheid. Hoe Wes Jamie behandelde vond ik erg lief, zo teder en omg, ik wil ze gewoon knuffelen.

Dit boek was gewoon FRICKING AMAZING.

“I’m attracted to women, no doubt about it.
I’m also attracted to men, apparently. Wonderful.
Complicated fellow, my dick.”


2 reacties op “Him by Sarina Bowen & Elly Kennedy”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.