Het Superdikke Indie Zomerboek

40582111Mijn Recensie:

Het superdikke Indie Zomerboek is een Black Sheep orignal. Geschreven door 16 Nederlandse auteurs.
Aangezien ik één van deze auteurs ben geweest en het deel van Mariëlle Brouwer heb nagekeken, heb ik onze delen overgeslagen.

“De ruimte waar uit de wolk stapten was duister. Gerda was daar inmiddels aan gewend. Dit was tenslotte de Schaduwwereld. De vreemde wereld waar Neremli vandaan kwam.”

Het eerste wat mij opviel was hoe de schrijfstijlen uit elkaar lagen. En hoewel ik veel boeken verslind in het jaar en in het engels was het leuk om te zien hoe dat in zijn werk gaat met allemaal Nederlandse Auteurs. Eerlijk is eerlijk… Ik moest soms even wennen en sommige verhalen waar niet voor mij bestemd. Maar gelukkig heeft iedereen zijn eigen mening en voorkeur!

“Ik zucht en staar naar het plafond. Hoe ben ik hier beland? Ik sluit mijn ogen en probeer terug te denken. Ik weet nog dat Lizzy met Rutger vertrok. Ik weet nog dat ik achterbleef en nog een paar wijntjes dronk. Ik weet nog… Nee, punt.”

Een boek zoals deze is een erg fijne manier om meerdere auteurs te leren kennen. Dat heb ik zelf ook kunnen doen en er waren zeker een aantal waarvan ik meer zou willen lezen. Zo zorg je er dus voor dat je snakt naar meer.

“Het was hoogstwaarschijnlijk om magiër die hem probeerde gek te maken. Het nadeel aan deel uitmaken van de familie van de koningsemblemen, was dat je vaak het doelwit werd van duistere wezens. En aangezien hij het gen niet had, was hij niet immuun tegen hekserij en vampirisme.”

Met genres als: roman, thriller, sci-fi, new adult en nog veel meer, dan is dit voor jou het perfect boek.
En nog veel leuker is dat dit boek gratis te downloaden is op de website van The Black Sheep Indie!

Volg:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.