Hello Forever (Hello Goodbye #2) by Sarina Bowen

Hello Forever (Hello Goodbye #2) by Sarina BowenHello Forever Geschreven door Sarina Bowen, Nealy Wagner
Serie: Hello Goodbye #2
Uitgever Rennie Road Books Op July 14th 2017
Genres: LGBTQ+, Romance
Pagina's: 213
Goodreads
four-stars

A SINGLE BASKETBALL GAME CHANGES EVERYTHING...

When they were only teenagers, Axel and Caxton were caught making out in the woods at church camp. And afterward, Cax had disappeared from all the youth group activities.

Six years later, Axel is astonished to spot his first love’s face in the crowd of a college basketball game he’s watching on TV—at a school which has just offered him a job. It’s a thousand miles away, in a tiny rural town. But suddenly, he can’t wait to get there.

Cax can’t believe his eyes when Axel appears in the same Massachusetts town where he now lives. And he’s still just as drawn to Axel as ever. But he can’t let himself go there again, because loving Axel will mean giving up everything else he holds dear.

Both men have so much to lose. But as far as their love is concerned, it's Hello Forever.

Hello Forever is a stand-alone novel with no cliffhangers. Readers of Goodbye Paradise will get to check in on Caleb and Josh and their clan.

Waarschuwing: dit boek bevat seks, drugs/alcohol of geweld.
Warning: this book contains sex, drugs/alcohol or violence

Mijn recensie:

Deel twee in deze goede serie van Sarina Bowen. Hello Forever. We lezen hier vanuit twee POV’s, Axel en Cax. Ook deze twee mannen zijn verliefd op elkaar.

Het boek is geloofwaardig in de zin van dat de dingen die in dit boek gebeurde dagelijks gebeuren in het echte leven. Het afschuwelijk dat mensen over de hele wereld andere mensen zichzelf niet laten zijn. Het is geen voorrecht, het is zoals iemand is.

De situaties in dit boek deden mijn hart eigenlijk wel een beetje pijn. Personages die zichzelf niet konden zijn, bang waren voor de consequenties en hierdoor iets deden waar ze niet gelukkig van werden. Het had dan wel een goede afloop, maar het was toch pijnlijk om te lezen.

“He’d been important to me back then, even if I’d never told him so.”

We komen oude personages tegen en natuurlijk ook nieuwe. Het verhaal heeft een goede aanloop, middenstuk en afloop en ik raad iedereen aan om deze ook te lezen. Ik vond het een hele fijne read, snel, maar fijn. Er was één ding waarvan ik dacht van: wauw dat is behoorlijk veel verantwoordelijkheid, maar dat ga ik hier niet spoileren. Daarbij waren de haatdragende reactie van bepaalde karakter een verfrissing. Ik bedacht me dat ik blij was dat ik zelf open mindend ben opgevoed.

De emoties en eerlijkheid in deze boeken is iets waar ik nog regelmatig aan moet wennen, aangezien ik meestal te maken heb met karakters die veel geheimen bij zich dragen en aan het einde van het boek eruit komen. Dat is hier niet het geval. Daarom zijn de karakters zo goed gebouwd, sterk en hebben ze goede argumenten.

Lees alle boeken van Sarina. Geloof me, ze zijn het waard.

four-stars
0
Volg:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge