Heartland van Sarina Bowen

Heartland van Sarina BowenHeartland Geschreven door Sarina Bowen
Serie: True North #7
Op 28 January 2020
Genres: Romance
Pagina's: 329
Goodreads
five-stars

An emotional friends to lovers romance full of risky secrets and late-night lessons in seduction.
Dylan is my best friend, and the only person in my life who understands me. He doesn’t mind my social awkwardness or my weird history. The only glitch? He doesn’t know that I’ve been hopelessly, desperately in love with him since the first day we picked apples together in his family’s orchard.But I know better than to confess.Now that we’re both in college together, I’m seeing a new side of him. College Dylan drinks and has a lot of sex. None of it with me.Until the night I foolishly ask him to tutor me in more than algebra…and he actually says yes.But the cool morning light shows me how badly I’ve endangered our friendship. And I don’t know if anything will be the same again.

Waarschuwing: dit boek bevat seks, drugs/alcohol of geweld.
Warning: this book contains sex, drugs/alcohol or violence

Heartland. Een nieuwe True North! Ik was super enthousiast. Dylan. Super benieuwd, want ik heb nog niet veel over Dylan gelezen, behalve dat hij Griffins kleine broertje is. Dus met veel enthousiasme begin ik hieraan.

heartland pin
heartland quote 1
heartland

over Heartland

Dylan… oh, Dylan…

Ik had altijd twee favorieten in de True North series. Griffin en Jude. De rest van de mannen vond ik ook leuk, maar waren gewoon niet mijn favoriet. Nu heb ik er drie. Dylan is zeker een van mijn favorieten. Wat een schat van een joch. Hij hangt de stoere playboy uit, maar er zit zoveel meer in hem en ik vind het echt ontzettend mooi dat Chastity dat al die tijd al in hem ziet.

Dit verhaal is echt een slow burn en ik vind het super gedaan, want als dat anders was gegaan, had het niet geklopt. Je leert langzaam steeds meer Dylan kennen, terwijl Chastity vanaf pagina een al duidelijk is.

En dan die vriend van Dylan. Rickie. Man, die gast was superleuk. Ik hoop dat hij ooit een eigen boek krijgt. Hij had echt geweldige inzichten.

Tijdens het lezen van Heartland heb ik gehuild en gelachen en tjonge, zowel Griff als Dyl worden zo verkeerd begrepen. Het deed pijn aan mijn hart. Er zit echt een scene in en dat is mijn favoriet. Die staat me nu nog duidelijk voor de geest, maar ik zeg niets, want ik wil het niet verpesten voor jullie.

Dit boek is voor mij echt een mooie nieuwe toevoeging aan True North en behoort tot een van mijn favorieten in de serie.

Heartland quote 2

Conclusie

Eentje om aan mijn rijtje met favorieten toe te voegen.

Kopen? Check Amazon of Kobo!

five-stars
0
Volg:
duntax
duntax

Mariëlle blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Verder vertelt ze over haar leven als tweelingmama. Ook is zij schrijver van de New Adult-serie Structure en staat ze drie dagen per week voor haar SBO-klas.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Delen is lief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge