Hate Sober door T.L. Smith

Hate Sober door T.L. SmithHate Sober Geschreven door T.L. Smith
Serie: Love Me Duet #2
Op 3 December 2019
Genres: Dark Romance
Pagina's: 219
Goodreads
three-half-stars

Our love wasn’t enough.
He had demons.
I had hopes.
Together we were never meant to be.
That didn’t stop us, though.
Even when it should have.
Even when I saw those demons loud and clear.
I should have stayed away.
Should have never looked back.
But love, it’s a fickle thing.
And sometimes…
You need to embrace the darkness.
Or let it destroy you.
I was drunk once.
Now, I’m sober.

Schrijfstijl

T.L. heeft een hele specifieke schrijfstijl in. Ze schrijft Hate Sober vanuit Everly en een paar stukjes vanuit Gunner, waardoor je nu wel iets van zijn kant van het verhaal ziet. Soms mis ik wat emotie in haar zinnen. Het is vooral met gevoel en beweging geschreven.

“Don’t go after her. Give her time to process this shit.”
I spin around to face him. “Don’t fucking presume to know what I will or won’t do.”

Wat vind ik van Hate Sober?

Ik begon een beetje met twijfels nadat ik deel 1 had gelezen. Ik had een hard hoofd in het feit of ik me in kon leven in Everly want ik haatte Gunner expressief. Maar goddank liet T.L. zien waarom ik haar boeken intrigerend vind. Everly ging niet meteen op hangende pootjes terug naar hem. Nee, absoluut niet. Ze was eigenlijk helemaal niet van plan om naar hem terug te gaan en ik heb heel lang getwijfeld over het einde, wat ervoor zorgt dat ik dit boek des te meer waardeer.

Deze keer kon ik me veel beter inleven in Everly. Ik begreep haar zelfs. Langzaam maar zeker begon ik door Gunners lagen te zien. Kreeg ik meer te zien van andere personages en vond ik het verhaal zelfs mooi. En de klap op de vuurpijl: ik kan me helemaal vinden in het einde. Knap gedaan!

De gebeurtenissen waren nu ook dieper en Everly was minder oppervlakkig. Ze is echt geëvolueerd en de beschrijving daarvan is heel mooi gedaan. Ook al mis ik nog steeds emotie waardoor ik geen diepe connectie krijg. Ik vind het deze keer erg goed gedaan.

He was so many of my firsts, and now I simply must try and make new seconds.

Conclusie

Uiteindelijk vind ik dit een heel leuke serie.

Hier vind je de recensie van deel 1!

Kopen op Amazon

three-half-stars
0
Volg:
duntax
duntax

Mariëlle blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Verder vertelt ze over haar leven als tweelingmama. Ook is zij schrijver van de New Adult-serie Structure en staat ze drie dagen per week voor haar SBO-klas.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge