Gevallen Dromen door Sarina Bowen

Gevallen Dromen door Sarina Bowen

Het verhaal van Gevallen Dromen.

Corey zou als ijshockeymeisje naar college gaan, maar door een ongeluk zit ze nu in een rolstoel. Buiten het feit dat haar dromen kapot zijn, loopt ze tegen allerlei problemen aan voor mindervaliden. Probleem 1: Een apart gebouw op de campus waar alle mindervaliden zitten.
Godzijdank zit tegenover haar de superhotte Hartley. Speler van het herenhockeyteam. Zijn been op twee plaatsen gebroken.

Ze leren elkaar steeds beter kennen en buiten dat Hartley echt een ontzettend leuke gast is, heeft hij ook zijn problemen die hij met zich meezeult. Langzaam maar zeker groeien hij en Corey steeds meer naar elkaar toe en leert Corey hem goed kennen. Tot die ene avond waarop alles in duigen valt.

-Heb ik al eens gezegd dat je knap bent? 
-Steeds als ik je te eten geef.
-Precies. Geef hier.

Schrijfstijl:

Naast Elle Kennedy is mijn andere favoriete New Adult auteur Sarina Bowen. En dus was ik weer super blij dat ik dit boek mocht lezen. Ik heb weer intens genoten van haar geweldige schrijfstijl. Zoals altijd schrijft ze vanuit de ik en vanuit beide personages. Hartley en Corey zijn geweldig en je sluit ze heel snel in je hart.

Iedereen heeft zijn eigen zooi, Callahan. Iedereen. Dat van jou zie je meteen. Daar benijd ik je niet om. Maar iedereen heeft iets, of je het nou kunt zien of niet.

Wat vind ik van Gevallen Dromen

Dit was het eerste deel van The Ivy Years. Het verhaal van Corey en Hartley is een prachtige. Ik vind het heel goed hoe Sarina deze onderwerpen aansnijdt. De problemen voor mindervaliden. De dromen van universiteitsstudenten en wat er allemaal mis kan gaan. Hoe de jeugd in Amerika gepusht wordt. Er worden veel dingen aangehaald en goed uitgewerkt. Want vooral dat laatste is altijd een dingetje. Er zijn geen losse eindjes en het verhaal vlot goed. Ik vond dit een heel mooi verhaal en Hartley en Corey zitten voor altijd in mijn hart. Dit was tevens een van mijn eerste ijshockeyverhalen en ik ben verslaafd. Precies wat Elle Kennedy altijd zegt: Niemand schrijft over ijshockey zoals Sarina dat kan.

Heel erg van genoten.

Het fijne is dat dit boek echt helemaal los te lezen is. Er zijn geen losse draadjes aan het eind en hoewel het een deel 1 is van een serie, heeft deel 2 niets meer met Corey en Hartley te maken. Het enige is dat ze af en toe voorbij huppelen. Ik vind dus ook echt dat je niet op deel 2 hoeft te wachten of zelfs op de andere 6 delen, om dit deel te lezen.

‘Je bent het perfecte meisje,’ zegt hij tegen mijn lippen. ‘Je bent lekker, maar je haat het om te winkelen. Die jurk is geweldig. Op mijn vloer.’

Conclusie

Moet je lezen!

Kopen op Kobo


2 reacties op “Gevallen Dromen door Sarina Bowen”

  1. Fijn deze uitgebreide Review en uitleg over de serie. Al vind ik het zelf altijd wel fijn om boeken uit een serie in volgorde te lezen. Zelfs als personages maar zijdelings voorbij komen, heeft het soms toch net wat extra’s.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.