Genadeloze Koning van Meghan March

Mijn recensie van Genadeloze Koning

Terwijl er een rilling door mijn benen gaat, neem ik mezelf iets voor.
Hij gaat me niet breken.

Schrijfstijl:

Ik vind de schrijfstijl van Meghan March best leuk. Iets teveel kutjes naar mijn zin en iets meer gevoel in de emotie had gemogen in plaats van ik ben echt kwaad/woedend. Maar de humor maakte het goed. De snelheid waarmee de gedachten kwamen ook. Dat deed me vergeten dat er minder gevoel in zat. Al met al erg fijn.

‘Ik heb hulp nodig.’ Het komt er met net zoveel enthousiasme uit als ik zou kunnen opbrengen bij het opbiechten van een moord. Tenzij dat de moord op Mount zou zijn, natuurlijk.
‘Waarbij heb je hulp nodig, Keira?’
Oh, die ongelófelijke eikel. 
‘Ik haat je.’
‘Ja, dat heb ik inmiddels wel begrepen. Je zegt het wel erg vaak en ik ben het zat aan het worden. Vraag me waar je mijn hulp bij nodig hebt.’

Wat vind ik van Genadeloze Koning

Genadeloze Koning geeft me een beetje een Vijftig Tinten feel, maar dan beter. Deze vrouw is tenminste geen zeikwijf (sorry voor de Ana worshippers onder ons). Dit is een vrouw met ballen. Ja, ze wordt gedwongen, wat Christian niet doet, maar ze wordt echt 100% niet verkracht. Dat is namelijk een no go voor mij. Alles is in sexual consent. Ik vond het een vermakelijk verhaal en heb ook echt wel een paar keer flink gelachen, ondanks dat het een dark romance is. Het einde smaakt wel naar meer en stiekem wil ik weten hoe het afloopt.

Als er iets minder kutjes in hadden gestaan, had ik het verhaal wel leuker gevonden. Er werd zoveel mee rondgestrooid dat ik me daar op een gegeven moment aan ergerde. De in humor opgebouwde zinnen maakte veel goed, maar het was een paar oogrollen waard.

‘Wil je levend de ochtend halen?’ vraagt Mount aan Delilah en ze bijt op haar lip.
Ik zou het nooit toestaan dat hij haar iets aandoet. Voor de eerste keer denk ik eerst na voordat ik mijn mond opendoe en ik pas mijn toon aan omdat hij niet dezelfde man lijkt als er iemand anders bij is.
‘Ze is een vriendin. Het is oké.’ Ik steek mijn hand uit naar het jasje van zijn pak en ik trek er heel lichtjes aan.
Hij kijkt naar waar ik hem aanraak, voordat hij me recht aankijkt met een intense blik in zijn ogen.

Conclusie

Erg leuk!

Kopen op Kobo

Volg:
DunTax
DunTax

Mariëlle blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Verder vertelt ze over haar leven als tweelingmama. Ook is zij schrijver van de New Adult-serie Structure en staat ze drie dagen per week voor haar SBO-klas.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.