Genadeloze koning (Mount trilogy #1) by Meghan March

Genadeloze koning (Mount trilogy #1) by Meghan MarchGenadeloze Koning Geschreven door Meghan March
Op 17 October 2017
Goodreads
three-stars

New Orleans is van mij.

Je kent me niet bij naam, maar ik heb de touwtjes van alles wat je ziet in handen – en ook van alles wat je niet ziet. Mijn invloed kent geen grenzen en mijn eisen worden altijd ingewilligd.

Er was geen goede reden voor me om geld te lenen aan een distilleerderij, een bijna failliet familiebedrijf, behalve dat het me een fijn gevoel geeft dat ze daarom bij mij in het krijt staan. Dat zíj daarom bij mij in het krijt staat.

Ze weet niet dat ze mijn aandacht heeft getrokken. Ze had beter op moeten passen. Ik zorg ervoor dat ze van mij wordt. En dan verslind ik haar met haar en huid. Wie weet houd ik haar wel bij me.

Het is tijd voor haar om haar schuld in te lossen. Keira Kilgore, je nieuwe eigenaar heet Lachlan Mount.

Genadeloze koning is deel 1 van de Mount-trilogie.

Waarschuwing: dit boek bevat seks, drugs/alcohol of geweld.
Warning: this book contains sex, drugs/alcohol or violence

Wat vond ik van het boek?

Genadeloze koning is het eerste deel van de Mount trilogie van Meghan March. Dit is de eerste keer dat ik iets van haar heb gelezen.

Het boek gaat over Keira die door haar overleden man in de schuld is gekomen bij Lachlan Mount. Hij is een koning. Hij is iemand waar je geen schuld bij wil. Je wil hem eigenlijk niet eens kennen. Hij is de baas van de onderwereld en er ontgaat hem niets. Mount staat ineens voor haar neus om zijn geld te innen. Keira is iemand met een grote mond en zegt wat er op haar hart ligt.

Ik had moeite om erin te komen. Dit kwam waarschijnlijk omdat ik eigenlijk altijd Engels lees. Maar toen ik eindelijk in zat, las het lekker weg. Het was vlot. Het verhaal was grappig.
Keira en Mount zijn precies het tegenovergestelde van elkaar wat ervoor zorgt dat hun discussies af en toe pittig zijn.
Het interesseert haar eigenlijk vrij weinig hoe gevaarlijk de man is als hij denkt haar onder controle te hebben.

Het enige wat ik erg vervelend vond, waren een aantal woorden die ik maar niet ga benoemen in mijn recensie. Ze waren te vaak aanwezig, te grof en ik heb behoorlijk veel boeken gelezen in de romance genre. Nu ligt dit niet aan de vertaler maar waarschijnlijk aan de schrijfster.
Je moet hier namelijk wel echt tegen kunnen en ik knapte er eerlijk gezegd een beetje op af.

three-stars
0
Volg:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge