Fred & George #6: 30 weken

Vandaag precies 30 weken! Ik heb dat in ieder geval gehaald.
Na de ziekenhuisopname van 3 weken geleden (ja, 3 alweer) was ik bang dat ik steeds op en neer zou moeten en dat het kwakkelen was begonnen. Gelukkig is niets minder waar.

Vorige week nog een check-up gehad en meneertje en mevrouwtje zitten er nog steeds warmpjes bij.
Zij woog ongeveer 1200 gram en meneer 1450 gram. Dus lekker op gewicht.

Ondertussen krijgen we een steeds grotere buik, slapen we slechter en mijn ene heup wil niet echt meer. Dus hebben we de fysio maar gebeld. Verder gaat het eigenlijk prima, en mag ik zeker niet klagen.

Ze moeten nog minimaal 2 weken (liever langer) blijven zitten, want dan mag ik in ieder geval gewoon in Bernhoven bevallen. Dus dat is het volgende doel. Ik zal binnenkort even een update geven als ik weer meer informatie heb!

Hebben jullie al een vermoeden wat voor namen wij hebben gekozen?

Volg:
DunTax
DunTax

Mariëlle blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Verder vertelt ze over haar leven als tweelingmama. Ook is zij schrijver van de New Adult-serie Structure en staat ze drie dagen per week voor haar SBO-klas.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.