Final Serenade door N.N. Britt

Final Serenade door N.N. BrittFinal Serenade Geschreven door N.N. Britt
Serie: The Encore, #1
Op 16 April 2020
Genres: Band
Goodreads
four-stars

A secret affair with your teenage celebrity crush? Yes, please!
Music journalist Cassy Evans believes her career is made when she snags an exclusive interview with rock singer Frankie Blade.
Once a superstar of the generation, Frankie has been a recluse since a freak motorcycle incident sent his career into a tailspin seven years ago. Now that he’s returned to claim back his crown, Cassy hopes to kill two birds with one stone—secure her magazine a top spot in the rankings and meet with the man of her adolescent dreams.
A dinner invitation isn’t what she expects to get out of this interview, but the chemistry between them is undeniable.
With paparazzi watching Frankie’s every move as the two jump into a stormy relationship, Cassy risks her career and her privacy—and possibly her heart—to be with the biggest rockstar on the planet. But is Frankie worth it? Is he the humble man she thinks he is or is he just that good at hiding his demons?
Final Serenade is the first installment in “The Encore” series. Cassy and Frankie’s story concludes in One Last Verse.

Waarschuwing: dit boek bevat seks, drugs/alcohol of geweld.
Warning: this book contains sex, drugs/alcohol or violence

Ik heb dit boek ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie.
I received this book in exchange for an honest review

Final Serenade is het eerste boek dat ik lees van N.N. Britt. Ik heb er geen verwachtingen bij en ben vooral benieuwd naar haar schrijfstijl.
Wel heb ik eerder bandromans gelezen, dus ik ben heel benieuwd.

Schrijfstijl

N.N. Britt heeft een prettige schrijfstijl. Het boek is uit 1 perspectief, dat van Cassy, en in de tegenwoordige tijd vanuit de ik-persoon geschreven. Het leest vlot weg en ze schrijft heel beeldend en inhoudelijk op het onderwerp. Ik vond dat heel sterk aan dit verhaal

Final Serenade 1
final serenade

Ik moest even wennen. Dit boek is niet alleen gericht op de relatie. Een heel groot deel van Cassy’s werk als verslaggeefster voor een kleine muziekwebsite zit in het verhaal verwerkt.

Begrijp me niet verkeerd. Het is heel goed en mooi gedaan. Het was gedetailleerd en goed uitgewerkt. Eerlijk gezegd gaf het me echt een soort inkijkje in de wereld gevoel. Dat vond ik heel knap gedaan.

Meestal bij dit soort boeken draait het voornamelijk over het meisje dat voor de popster valt en al hun momenten samen. Maar doordat in dit verhaal het meisje een belangrijke baan had en dit verdween niet zomaar, werd dit er goed in verwerkt en bleef het ontzettend geloofwaardig. Cassy is sterk neergezet en blijft een sterke vrouw met een goede carrière.

Frank is intrigerend. En dat heb ik het geeneens over zijn popster status. Na zijn motor-ongeluk waarna hij 7 jaar is verdwenen krijg je moeilijk inzicht in zijn psyche. Dit komt omdat ook Cassy moeilijk door de muren komt. De muren die laten zien waar hij echt mee worstelt. Het maakt dit een rauw en echt verhaal en dat had ik van tevoren niet aan zien komen. Niet op deze manier.

Het eind zag ik aankomen, maar is alsnog heel sterk en een ontzettende cliffhanger. Ik ben heel benieuwd naar deel 2.

final serenade 2

Conclusie over Final Serenade

Sterk en echt.

Wil je dit boek kopen? Kijk dan op Amazon!

Heb jij al ooit iets van N.N. Britt gelezen? Heb je misschien aanraders?

four-stars
0
Volg:
duntax
duntax

Mariëlle blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Verder vertelt ze over haar leven als tweelingmama. Ook is zij schrijver van de New Adult-serie Structure en staat ze drie dagen per week voor haar SBO-klas.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

2 Comments

  • duntax
   Auteur
   17 april 2020 / 13:53

   Ik moet zeggen dat ik me echt afvraag hoe dit af gaat lopen. Ben heel benieuwd. En het was een keer anders door haar baan en de hoofdstukken die van daaruit geschreven werden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge