{:nl}Filthy Little Pretties door Trilina Pucci{:}{:en}Filthy Little Pretties by Trilina Pucci{:}

{:nl}

Dus … ik vond Trilina op Instagram na dat hele gedoe over LJ Shen. Ik begon haar te volgen en ik vond haar gewoon een hele coole meid. Oké, mama, dame, vrouw, mevrouw. Maar nog steeds een meid. Dussss… toen ik zag dat haar tweede boek binnenkort uit zou komen, heb ik me gewoon aangemeld voor een arc en heb ik ook om het eerste boek gevraagd (ook al had ik het net 3 dagen eerder gekocht en heb ik die uiteindelijk gelezen). Dus, wat dacht ik?

Filthy Little Pretties

Dusss, ik ben verliefd op Gray. Hij is mijn zwakke plek. De slechte jongen met een klein hartje zoals wij zeggen. Hij is niet zo slecht als hij lijkt en hij houdt van Donovan vanaf pagina 1. Je voelt het gewoon in alles wat hij doet.

Donovan … oh, nou, ik denk dat als ze vanaf het begin eerlijk zou zijn geweest, ik denk dat er veel drama zou zijn voorkomen. Ik begrijp dat ze niet in een relatie wilde springen, maar ik denk dat het voor niemand eerlijk was dat ze dit maar doorsleepte.

Ik haatte vooral de scène waarin ze Caroline iets vertelde dat ze Gray eerst had moeten vertellen. Ik haatte haar een beetje.

Ik geef Filthy Little Pretties nog steeds 4 sterren, want ik hou van Trilina’s schrijfstijl en ik hou van de manier waarop ze Gray en Liam op dat papier zette. Vooral hun vriendschap. Dat was fenomenaal gedaan.
Het enige probleem dat ik had was toen Liam tegen Gray zei dat hij Donovan niet verdiende. Ik dacht: eh nee … zij verdient hem niet.

Dit boek is precies wat er beschreven staat. Een mix tussen Gossip Girl en Cruel Intentions. Ik heb er dan ook echt wel van genoten. Wel ben ik nog benieuwder naar deel 2.

{:}{:en}

So… I found Trilina on Instagram after this whole thing about LJ Shen. I started following her and I just thought she was a really cool chick. Well okay, mom, lady, madam, mrs. But still a chick. Soooo… when I saw her second book would come out soon, I just signed up for an arc and asked for the first as well (even though I just bought it 3 days earlier and eventually read that one). So, what did I think?

Filthy Little Pretties


Sooo, I’m in love with Grey. He is my weak spot. The bad boy with a small heart as we Dutchy’s say. He isn’t as bad as he seems and he loves Donovan from page 1. You just feel it in everything he does.

Donovan… oh, well, I think if she would’ve been honest from the start I think there would be a lot of drama prevented. I get that she didn’t want to jump into a relationship, but I think it wasn’t fair to anyone that she dragged this on and on.

I especially hated the scene where she told Caroline something she should have told Grey first. Made me hate her a little bit.

I still gave it 4 stars, because I loved Trilina’s writing style and I loved the way she put down Grey and Liam on that paper. Especially their friendship. That was phenominally done.
Only issue I had was when Liam told Grey he didn’t deserve Donovan I was like, uhm no… she doesn’t deserve him. 
{:}
Volg:
DunTax
DunTax

Mariëlle blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Verder vertelt ze over haar leven als tweelingmama. Ook is zij schrijver van de New Adult-serie Structure en staat ze drie dagen per week voor haar SBO-klas.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Delen is lief!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.