Favoriete boeken van 2017 van Mariëlle


Jeej, ik heb toch nog mijn goodreads challenge gehaald. Nadat ik de challenge al had aangepast want in mijn eerste trimester van de zwangerschap had ik weinig put, heb ik toch nog de 50 gehaald. Recensies vind je op onze blog.

Wat zijn nou de boeken die ik dit jaar gelezen heb, die me het meest zijn bijgebleven en echte must reads zijn?

Lead

Waarschijnlijk omdat ik hem als laatste heb gelezen, maar ook omdat Jimmy een echte mij jongen is.

Lead (Stage Dive, #3)

Us

Deel 2 van mijn favoriete New Adult Gay serie. God wat hou ik van Wesmie en jullie zouden allemaal moeten houden van Wesmie. Geen discussie mogelijk.

Us (Him #2)

Empire of Storms

Deel 5 in de Throne of Glass serie. Ik vind dit echt een hele fijne serie. Ik lees niet veel fantasy en ook steeds minder YA maar deze serie is echt goed.

Empire of Storms (Throne of Glass, #5)

Good Boy

Het eerste boek in de serie die de Him serie opvolgt. Dit is overigens gewoon een normale F/M serie. En godver… Het is Blake. Je kunt niet niet van Blake houden. Dat is onmogelijk.

Good Boy (WAGs, #1)

Tower of Dawn

Het volgende deel in de Throne of Glass serie. Hoewel ik niet heel snel ging en het soms een beetje langdradig vond, heb ik echt enorm genoten van dit deel.

Tower of Dawn (Throne of Glass, #6)

A Court of Wings and Ruin

Het laatste deel voordat de Novella’s komen in de ACOTAR serie. Ik denk dat er genoeg over deze serie is gezegd en iedereen snapt waarom hij geweldig is. En vind jij van niet, is dat jouw verlies.

A Court of Wings and Ruin (A Court of Thorns and Roses, #3)

If There’s No Tomorrow

Ik hield van The Problem With Forever (die volgend jaar vertaald uitkomt) en dus wilde ik deze lezen. Het is geen echt vervolg, maar een soortgelijk boek van dezelfde schrijfster. God, ik heb serieus gehuild… en niet maar 1 keer.

If There's No Tomorrow

Wat vind jij het beste boek dat je afgelopen jaar hebt gelezen?


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.