Eve & Adam by Katherine Applegate en Michael Grant

Eve & Adam by Katherine Applegate en Michael Grant

Recensie:

Wauw wat een boek! Dit boek was helemaal te gek! Ondanks dat ik wel van dit soort boeken hou, wauw nee ik weet eigenlijk niet eens wat ik wil zeggen!
Dit boek heb ik binnen een paar uur uitgelezen. Het bleef mijn aandacht constant aantrekken.

De cover is prachtig en de verhaallijn is meer dan geweldig! Ik heb het boek dan ook vijf sterren gegeven. Het verhaal loopt goed en soepel over, waardoor je graag verder wilt lezen en steeds meer te weten komt over de karakters en hun geheimen.

Ik had niet verwacht dat de POV’s in dit boek per hoofdstuk veranderde. Wat het heel interessant maakte!

Het begint met Evening, kortaf gezegd Eve. Ze komt terecht in een auto ongeluk, waardoor er iets vreselijks met haar gebeurt. Daarna komt ze terecht in het miljoenen bedrijf van haar moeder die medicatie voor ziektes maakt. Vanaf hier lees je hoogte en dieptepunten en word het verhaal steeds groter. Eve word door haar moeder aan het werk gezet op een bijzonder project. Adam word gecreëerd.

We maken ook kennis met Solo. Een jongen die zijn ouders is kwijtgeraakt en werkt bij het bedrijf van Eve’s moeder. Hij is bezig met een geheim plan, maar betrekt Eve met zich mee. Solo is een grappig en leuk karakter om over te lezen en zijn gedachtewijze is erg prettig om te lezen.

De moeder van Eve is mijn ogen niet meer dan een monster. Ze is gemeen en is in mijn ogen niet meer dan iemand die miljoenen uitgeeft. Ik heb een ook niet zoveel over haar te zeggen.

We maken ook kennis met Eve haar beste vriendin die nogal een ruig leven lijdt. Ik vind erg irritant, maar ze houdt het verhaal wel levendig, dus moet ik haar eigenlijk wel leuk vinden.

We hebben ook nog een geheim persoon, maar ik wil hier niets over zeggen, omdat het voor mij totaal onverwacht was en het voor de lezer een spoiler is. De beste beslissing is om hem zelf te gaan lezen!

De relatie tussen de karakters komen erg goed tot stand. Ze zijn sterk neergezet en daardoor wordt je goed gekluisterd aan het verhaal. Ik ben erg benieuwd of het stel (de schrijvers) nog van plan zijn een deel twee te schrijven, aangezien het verhaal na dit boek niet af is.


4 reacties op “Eve & Adam by Katherine Applegate en Michael Grant”

  1. Toevallig heb ik afgelopen zondag ook dit boek gelezen! Het las inderdaad zoooo snel.. toch ben ik niet 100% overtuigd, vond het een prima boek voor tussendoor, maar ik miste toch wat diepgang.

    • Ahh ja dat kan idd. Ik ben altijd hoteldebotel van dit soort boeken met het medische aspect op de achtergrond, haha. Misschien dat het daaraan ligt?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.