Writerslife: waar zijn we mee bezig?

Achter de schermen en de blog zijn we hard bezig met de laatste puntjes op de “i” te zetten.

Lust & Structure

Mariëlle heeft van de week haar proefdruk voor Lust & Structure binnen gehad en wat zijn we trots op deel drie. Noah en Poppi zijn een feit! Ondertussen zijn de laatste gegevens voor de pre-orders ingevoerd en er zijn zelfs al bestellingen binnen gekomen! Echt top! Ondertussen is ze ook bezig met het schrijven van content die uiteindelijk op de website zal komen te staan, maar daar zal over een tijd pas informatie over beschikbaar zijn. Dat betekent meer MIKAAAAAA. WOOHOOO.

De Arc’s zijn verstuurd, al gelezen en er zijn zelfs al blogs verschenen waarin onze Noah en Poppi worden besproken. Vier en vijf sterren! Pompoms in de lucht! Mariëlle is echt super blij dat ook Noah zo goed bevallen is, want zeg nu zelf… Mika is toch wel het kindje. Maar ondanks dat zijn de reacties heel positief en dat is heel erg fijn!

Wat ik vast kan verklappen is dat de cover voor deel vier al tijden geleden klaar was, maar we gaan voorlopig nog niet laten zien hoe deze eruit ziet. Flauw, hé? Deel vier zal hoogstwaarschijnlijk uitkomen in 2019, aangezien Mariëlle eerst moet bevallen van een tweeling en ja kiddo’s gaan behoorlijk wat tijd vragen! Maar we zijn natuurlijk hartstikke blij voor haar en haar man!

 

Cyanide

Dit komt misschien als een verrassing, maar ik ben al begonnen met het schrijven van deel drie. Vorige week schreef ik de proloog en de eerste twee hoofdstukken (tot de helft). Maar we zijn lekker bezig. Dit betekent dat het manuscript voor deel twee al klaar is, tenminste de eerste draft. Natuurlijk moeten eerst mijn proeflezers beginnen met lezen en aanpassingen maken, zodat ik dit kan verwerken tot één goed geheel.

Maar ik ben nog steeds het twijfelen over de cover van deel twee. Vorig jaar had ik er namelijk één uitgekozen, maar nu ik een stuk verder ben, voelt het alsof het er niet meer bij past. Raar, maar waar. De titel heb ik ook pas vorige week ook besloten, omdat ik twijfelde tussen twee verschillende. Nu is het een feit.

Langzaam maar zeker ben ik bezig met de laatste karaktersheets schrijven en aangezien ik daar niet zo fan van ben gaat het behoorlijk langzaam. Het is zeker wel iets wat erbij hoort, want je wilt gewoon dat de belangrijkste details bekend zijn. Want ook als schrijver zijnde vergeet je wel eens iets.

Je kunt dus merken dat we allebei hartstikke druk zijn en keihard werken tot een goed resultaat!

We hopen dat je het blog van volgende week ook zult lezen!

0
Follow:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge