Would You Rather: The Walking Dead

Muahaha. Ik zie mezelf al lopen met en kruigboog! Al jaren vind ik dat een supervet wapen dus als ik ooit terecht kom in een zombie apocalypse dan is dat mijn wapen naar keuze. Laat mij maar badass zombies door hun hoofd knallen! Kijk naar Daryl Dixon, hij is toch gewoon supervet!

 

God, wat een schijt seizoen was het toen de Governor in beeld kwam. Akelig ventje, maar de acteur speelde het supergoed. Nee, ik was blij dat hij werd vermoord. En iedereen die TWD kijkt weet wat voor eikel Negan is, maar mijn hemel hij is zo leuk om naar te kijken, haha. Dus ja, sorry, dont hate me, maar ik ga voor Negan.

 

ZO LASTIG! Ik vind ze allebei zo schattig… Maar ik denk dat ik toch echt voor Daryl ga… Sinds de serie op televisie verscheen, was ik toch echt wel Daryl fan en nog steeds. Sorry Jesus, haha.

 

Uh? Allebei niet. Ik heb geen idee waarom, maar ik heb echt een vreselijke hekel aan deze karakters. Maggie was in het begin wel cool, toen Glenn nog leefde, maar nu? Ik word echt moe van haar gedrag… En voor Carol? Ik vond haar karakter altijd al nutteloos.

 

Glenn! Hij was echt een belangrijk onderdeel van de groep en sinds seizoen 1 aanwezig. Ik vind het nog altijd zonde dat hij weg is, maar ja het is de TWD dus je weet nooit wie de volgende is.

Alexandria! Alles beter dan een caravan! Al heb je geen andere keuze in een apocalypse.

 

Hoewel ik de acteur die Shane speelde echt een goede acteur vind, ga ik toch echt voor Rick. Rick is het beeld van TWD en dat zal nooit veranderen!

 

Walkers. Wie kiest er nou voor Biters? Walkers it is en zo zal het altijd zijn.

Waar kiezen jullie voor?

0
Follow:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge