Would You Rather: Riverdale

Oeh, dit is echt een hele moeilijke! In het begin vond ik Betty echt niets en Veronica trouwens ook niet. Ik vond het maar vreemde karakters in het begin van Season 1, maar zoals altijd kunnen karakters toch in je kruipen of hoe je dat ook zegt! Maar ik moet zeggen dat Betty echt zo gegroeid is en ik vind haar nu echt geweldig!

 

Cheryl! Cheryl was in het begin zo’n typische high school girl die gemeen was en populair was, maar naarmate de serie volgende, deed veranderde haar karakter. Ik vind Cheryl echt het beste karakter van heel Riverdale. Daarbij vind ik haar nieuwe karakter ontwikkeling echt ontzettend vet! Al had ik het deze keer niet zien aankomen!

 

Serpents! Ik kies altijd voor de (zogenaamde) slechte kant. Ik kan er niets aandoen. Het lijkt alsof ik er door wordt aangetrokken, haha.

 

Southside, anders kan ik niet bij de Serpents. Al is Alice ook nog steeds een Serpent en woont in de Northside.

 

Mr. Andrews… Ik heb een schijthekel aan Hiram. Wat een kwal van een vent. Bah.

 


Juggie! I love Juggie. Ik vind hem zo leuk karakter. Daarbij is ook de narrator en ik vind zijn personage gewoon erg schattig. De manier waarop hij vecht voor zijn mensen en familie is erg bijzonder om mee te maken en dat maakt hem zo sterk. Ik denk dat de meeste mensen daar een hoop van kunnen leren en dat maakt het allemaal zo mooi om te bekijken.

 

Dat was hem weer voor deze week!

 

0
Follow:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge