Would You Rather: A Court of Thorns and Roses

In boek stond ik aan de kant van Tamlin… Al moest ik eerlijk bekennen dat de scènes waarin Rhys naar voren kwam ik al een beetje verschoof. Hoewel ik best wel medelijden met Tamlin heb, zal het altijd Rhys zijn. Hij had zoveel opgegeven om iedereen gelukkig te laten zijn behalve zichzelf. Moet er zelfs een beetje van huilen.

 

Cassian! Omg al van het begin vond ik Cassian geniaal. De manier waarop hij communiceerde met iedereen was echt veel te grappig dan goed voor hem was. Eigenlijk heb ik weinig met Azriel en ik denk ook niet meer dat het zal komen!

 

Altijd Feyre. Ik vind haar een erg sterk karakter, vooral met wat ze allemaal heeft meegemaakt in de korte tijd dat ze zich in de Fae wereld bevindt. Nesta vind ik maar een ondankbaar kind dat een klap voor de kop nodig heeft. Dat achterlijke gedrag van haar irriteert me de pan uit, al hoop ik dat het nu beter wordt met het volgende deel!

 

Mor! Ik vind haar vanaf dat ze het verhaal binnen kwam gewandeld al superleuk! De eerste opmerking wanneer Rhys Feyre aflevert en zij boven aan de trap stond al een goede binnenkomer. Ik kan dan ook niet anders zeggen dat ik haar stukken leuker vindt dan Armen. Armen komt mij af en toe een beetje te arrogant over. Mor daarentegen komt naarmate het verhaal vordert wat losser en dat zet haar goed neer!

 

Oh gosh. Deze is echt zo lastig. Het zou echt zo vet zijn als ik kon vliegen, maar veranderen in een dier is ook wel iets wat ik zou willen. Maar als ik dan echt moet kiezen, ga ik maar voor het hebben van vleugels. Als ik de verhalen van Feyre en Rhys las. Jup! Doe mij die maar, haha!

 

The Night Court. Iedereen kiest toch voor The Night Court?

 

Ugh… Zo lastig! Ik wil allebei! Ik geloof echt dat Cassian een goede leermeester zou zijn, maar het zo grappig zijn om met Rhys magie te oefenen. Eigenlijk zijn ze allebei te leuk natuurlijk, maar ik zou dan denk ik toch voor de magie kiezen. Ik bedoel… Iedereen kan iemand toch een klap voor deze kop geven?

 

Dit was het voor de eerste keer Would You Rather. Ik hoop dat jullie hem leuk vonden!

0
Follow:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Delen is lief!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge