Wij door Sarina Bowen en Elle Kennedy

Wij door Sarina Bowen en Elle KennedyWij By/Door Elle Kennedy, Sarina Bowen
Serie: Hij serie #2
Uitgever/Publisher SVM Publishing Op/On 14 February 2020
Genres: LBGT, Sports
Pagina's/Pages: 380
Goodreads
five-stars

Kunnen je favoriete hockeyers hun eerste seizoen ongeslagen samen laten beëindigen?
Vijf maanden samen, NHL aanvaller Ryan Wesley beleeft een recordbrekende beginnersseizoen. Hij maakt zijn droom waar om professioneel hockey te spelen en elke avond thuis te komen bij de man van wie hij houdt: Jamie Canning, zijn beste vriend die nu zijn vriendje is. Er is slechts een probleem: de belangrijkste relatie van zijn leven is er een die hij verborgen moet houden. Anders wordt hij geconfronteerd met een mediastorm die zijn succes op het ijs zal overschaduwen.
Jamie houdt van Wes. Dat doet hij werkelijk. Maar het moeten verstoppen is klote. Het is niet het leven dat Jamie voor zichzelf voor ogen had en de druk om hun geheim te bewaren eist zijn tol. Ook zijn nieuwe baan loopt niet zo soepel als dat hij gehoopt had, maar hij weet dat hij het aankan zolang hij Wes heeft. Appartement 10B is in ieder geval hun toevluchtsoord, waar ze altijd zichzelf kunnen zijn. Of kunnen ze dat wel? Wanneer Wes' meest nieuwsgierige teamgenoot vlak boven hen komt wonen, beginnen hun zorgvuldig uitgelijnde leugen te ontrafelen. Als de buitenwereld vastbesloten is om hun het vuur aan de schenen te leggen, kan de relatie van Wes en Jamie dat overleven?
Waarschuwing: bevat seksuele situaties, een vibrerende stoel, lange-afstands, sexy tijden en het bewijs dat hockeyspelers in elke tint groen er hot uitzien.

Waarschuwing: dit boek bevat seks, drugs/alcohol of geweld.
Warning: this book contains sex, drugs/alcohol or violence

Hij ligt stil.
Dus begin ik te kletsen, want ik wil zo graag dat hij weet dat ik het ben. Ik vertel alles wat me vandaag is overkomen. Alles.

Schrijfstijl

Ik kan echt niks negatiefs over Sarina of Elle zeggen. Sarina is my queen, samen met Elle. Dat weten jullie. Over de vertaling ben ik licht bevooroordeeld omdat ik die zelf heb gedaan. Misschien dat iemand die hem gelezen heeft, hieronder even kan zeggen wat hij daarvan vindt. Please be kind. Zelf vind ik Him/Hij beter, maar meer Wesmie is altijd goed.

Vanavond zeg ik geen nee, want een biertje met de jongens klinkt als geweldige afleiding. Het is of dat of terug gaan naar mijn lege appartement en Wes de hele avond op Instagram stalken.

Mijn recensie van Wij

We kennen Wesmie al uit Hij. Nu zijn we een tijdje verder en de winter is aangebroken. Dit boek gaat verder waar Hij stopte en als je die nog niet gelezen hebt, adviseer ik je om hier te stoppen met lezen.

Wes speelt bij de pro’s en Jamie traint de jongeren. Maar niemand weet dat ze een stelletje zijn en dat is zwaar. Vooral als Wes zijn teammaatje Blake boven hen komt wonen en te pas en onpas op visite komt.

Blake is geniaal, als karakter, als mens. En zijn moeder nog meer. Dat zul je wel lezen.

Nadat er wat gebeurd waardoor ineens naar buiten komt dat Wes homo is en een relatie heeft, staat de wereld van Wes en Jamie op zijn kop. Ik wil eigenlijk niet teveel verklappen maar opnieuw is dit weer een prachtig verhaal over Wes en Jamie en accepteren van hoe je bent. Maar vooral ook, accepteren wat de wereld daarvan vindt. Het is weer ontzettend mooi gedaan en Wesmie is mijn favoriete koppel. Ik hou onvoorwaardelijk van hen. Je moet deze serie gewoon op de plank hebben, want Jezus Christus deze karakters zijn geweldig.

Een aantal nieuwsgierige hoofden draaien in Jamies richting als hij de enorme lobby doorkruist. Een flitslicht gaat af, maar toch stopt hij niet. Hij houdt me gevangen met een serieuze blik en haalt de afstand tussen ons weg. En dan staat hij voor me, zijn bruine ogen twinkelen speels als hij dichter naar me toe leunt en—
Me kust.

Een aantal nieuwsgierige hoofden draaien in Jamies richting als hij de enorme lobby doorkruist. Een flitslicht gaat af, maar toch stopt hij niet. Hij houdt me gevangen met een serieuze blik en haalt de afstand tussen ons weg. En dan staat hij voor me, zijn bruine ogen twinkelen speels als hij dichter naar me toe leunt en—
Me kust.

Conclusie

Wauw…

Koop bij Kobo

Meer reviews van Sarina Bowen vind je hier!

Meer reviews van Elle Kennedy vind je hier!

five-stars
DunTax
0
Follow:
DunTax
DunTax

Mariëlle blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Verder vertelt ze over haar leven als tweelingmama. Ook is zij schrijver van de New Adult-serie Structure en staat ze drie dagen per week voor haar SBO-klas.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge