Wat heb ik allemaal bereikt in 2017

2017, bright, danger

Allereerst natuurlijk gelukkig nieuwjaar! Hopelijk heb je een leuke jaarwisseling gehad.
Ik heb een beetje een drukke week achter de rug met mijn schoonmoeder die kwam logeren. Samen hebben we een groot aantal babyspul geregeld en ook de kinderkamer is binnen. Al heb ik niet echt een kamertje, maar dat komt een andere keer wel.

Nu wil ik even terugkijken op 2017 en wat ik heb bereikt.

arrow, direction, one way

Aan het eind van 2016 kwam ik erachter dat kindjes krijgen voor Marc en mij niet vanzelfsprekend zou zijn en dat het misschien wel lang kon duren. Of zelfs wel helemaal nooit zou lukken. Dus hebben wij ons gestort op andere doelen.

Als eerste kregen we een beetje hoop toen in januari de medicijnen aansloegen en ik eitjes aan begon te maken. We zouden gewoon op goed geluk wat gaan proberen. Ik nam een app en haalde ovulatietesten. Samen gingen we aan de slag.

Om mijn gedachten niet constant te houden op het feit dat we zwanger probeerde te worden, besloot ik mijn eerste boek uit te geven. Dat is gelukt. Zowel Chaos & Structure als Wild & Structure heb ik afgelopen jaar uitgebracht en ik ben er super trots op.

Halverwege het jaar ging de huizenmarkt omhoog en stiekem wilden we toch wel een huis met een grotere tuin. Marc had de wens om ook flink te verbouwen. Dus gingen we langs de bank. En we konden meer lenen. Joepie. We zetten ons huis te koop en gingen op zoek naar een ander huis. Een klushuis.
Dat vonden we. Een huis uit 1962 waar de tijd zo’n beetje had stil gestaan. Ons huis werd verkocht en wij kochten dit huis. Grootse plannen. Dus sinds de zomer zitten we in een flinke verbouwing. Boven is praktisch klaar, waar ik later even een blog over zal schrijven.

En toen kwam het grootste: Begin oktober kwam ik erachter dat ik zwanger was van een tweeling. Na acht maanden ploeteren met de medicijnen was ik er klaar mee. Het gaat niet gebeuren. Terug naar de gyneacoloog waar ik overstapte en binnen 2 rondes kwam het goed. Lees er hier meer over.

accomplishment, adult, adventure

Al met al veel bereikt.

  • Twee uitgebrachte boeken
  • Een nieuw huis
  • Zwanger
DunTax
0
Follow:
DunTax
DunTax

Mariëlle blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Verder vertelt ze over haar leven als tweelingmama. Ook is zij schrijver van de New Adult-serie Structure en staat ze drie dagen per week voor haar SBO-klas.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge