Venom

Mijn Recensie:

Wanneer Eddie wordt overgenomen door een symbiote, moet hij zijn alter-ego genaamd Venom loslaten om deze leven te redden.

Ik weet dat er heel veel gemixte reviews zijn. Hij is in één woord: geweldig!

Eddie is een onderzoeksjournalist. Hij opent verhalen die anders gesloten waren gebleven. Wanneer hij Carlton Drake gaat interviewen dingen in zijn schild voert die eigenlijk niet kunnen komen. Hij komt terecht in zijn laboratorium en daar komt hij achter de waarheid. Eddie schijnt een perfecte match te zijn voor de symbiote Venom.

Vanaf daar gebeuren er de meest grappige dingen. De manier waarop Eddie en Venom discussiëren is simpelweg hilarisch. Ze zitten elkaar continu dwars en schelden elkaar uit alsof het twee broers zijn. De eerste keer dat Eddie doorheeft dat er iets in zijn lichaam zit, kwam ik niet meer bij.

Toch zie je dat er een vertrouwensband ontstaat en dat ze bij elkaar moeten blijven om te moeten overleven. Zonder elkaar zijn gedoemd. Zelfs de relatie tussen Eddie zijn ex en Venom is heel leuk om te zien.

De actie in de film is veel aanwezig en dat is helemaal niet erg! De special effecten zijn super en passen goed bij de film. De trillende stem van Venom is voor mij toch wel het hoogtepunt… Ja, het is raar. Maar het klonk zo verdomd goed door de bioscoopzaal heen.

Zeker een film waard om te kijken of misschien wel twee keer. Of drie. Vier. Vijf? Na, gewoon tien.

0
Follow:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge