Valerian and the City of a Thousand Planets

Mijn recensie:

Op 26 juli 2017 kwam Valerian and the City of a Thousand Planets in de Nederlandse bioscopen uit. Actie, avontur en fantasie zijn de belangrijkste kenmerken. Onder begeleiding van Luc Besson werd deze familie in elkaar gezet.

“It’s our mission that doesn’t make sense, sir.”

We volgen Valerian, een majoor en sergeant Laureline die van alles meemaken. Nieuwe werelden, nieuwe wezens (nouja niet helemaal) want het is natuurlijk gecreëerd vanuit een stripboek.

Ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik moet zeggen in deze recensie. De trailer is heel goed en super vet in elkaar gezet, maar dat zijn ook de beste stukken uit de film. Ja, de special effecten en de wereld die ze met graphics in elkaar hebben gezet zijn gewoon wauw. Daar houdt het ook op… Oh nee, de Pearls, zoals het volk heet zijn erg goed in elkaar gezet.

“I didn’t come here to get a makeover.”

Het script wat niet grappig, ik vond de acteurs niet echt bijzonder en de rest erom heen ook niet. Ik weet niet waar aan het lag en dat heb ik eigenlijk nooit, maar ik kon me niet inleven in de personages. Het is echt sinds een lange tijd dat ik een film zo slecht vond dat ik hem echt niet aanraad. Het is echt zonde, want het had een hele goede film kunnen zijn.

Gelukkig hebben we allemaal een andere mening en vind iemand anders hem wel goed, maar ik zeg echt een no go.

“Rules are rules and this is a place where we make love not war.”

 

 

0
Follow:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge