Valentijnsdag: Marc & Mariëlle est. 2004

Inmiddels zijn Marc en ik al bijna 15 jaar samen. We vieren eigenlijk niet echt valentijnsdag, maar om toch een beetje stil te staan bij deze dag even een paar fotootjes.

Dit is onze eerste vakantie samen. We waren toen een jaartje samen en gingen samen met mijn ouders mee naar Turkije. Ik was 17 en Marc was 19. We deden zo’n typische Turkse fotoshoot.

Onze relatie begon op MSN. Voor de jonkies onder jullie: dat was een chatprogramma. Je kon gezellig mensen toevoegen en met ze praten. Ik kende Marc niet, maar een vriendin van mij had zijn vriend op TMF (een oude muziekzender) chat ontmoet en hij had haar toegevoegd op MSN. Op een avond waren hij en zijn vriend samen en die vriendin van mij vond het allemaal maar eng en voegde mij toe. Een paar maanden later en veel chatsessies besloten de heren om samen op de scooter naar mij te komen.

Zo gezegd, zo gedaan en ze hebben bij ons geslapen, want mama kon het niet over haar hart verkrijgen om ze buiten te laten slapen.

Geen idee meer hoe oud we hier zijn. Ergens in de twintig. Volgens mij zat ik in mijn laatste jaar van de PABO of iets dergelijks. Marc werkte al toen we verkering kregen en dat deed hij nog steeds.

Toen ik vierentwintig was kochten we ons eerste huis. In mijn dorp, want dat was een goedkopere optie dan het dorp waar Marc vandaan komt. Marc liet zijn vrienden achter, waar we nog wel eens op visite gaan natuurlijk.

Inmiddels zijn we dus 15 jaar, 2 huizen en 2 kinderen verder. Deze zomer gaan we verbouwen. De roadtrip in Amerika hebben we al overleefd, dus die verbouwing komt vast goed.

DunTax
0
Follow:
DunTax
DunTax

Mariëlle blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Verder vertelt ze over haar leven als tweelingmama. Ook is zij schrijver van de New Adult-serie Structure en staat ze drie dagen per week voor haar SBO-klas.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge