Tomb Raider

Tomb RaiderTomb Raider Goodreads
four-stars

Lord Richard Croft verdwijnt op mysterieuze wijze. Van zijn dochter wordt verwacht dat ze haar vaders bedrijf overneemt, maar Lara beslist om in Londen te blijven, waar ze studeert. De verdwijning van haar vader blijft in haar hoofd spoken, waarna Croft opzoek gaat naar de locatie waar haar vader voor het laatst werd gesignaleerd, maar de zoektocht naar de waarheid over haar vader brengt haar op een gevaarlijk pad.

 

Mijn recensie:

Dank u Alicia Vikander. Deze vrouw mag je op je blote knieën bedanken voor haar deel als Lara. Hoewel ik Angelina Jolie een goede actrice vind, ze was echt geen Lara. Alicia, daarentegen, echt top. Wat je in de oude films zag was altijd een perfecte schone huid, terwijl Alicia 99% procent van de film smerig was. Dat was ten eerste al een stuk geloviger.

In deze film volgen ze echt de games en dat merk je ook meteen. Ze krijgt naarmate de films vordert steeds meer wapens, eerst vind ze haar boog en pijlen en aan het einde haar pistolen.

We volgen Lara op de voet. Ze is iemand die voedsel bezorgd bij andere mensen om geld te verdienen, terwijl we weten dat Lara barst van het geld. Ze wil dat echter niet aanraken. Haar vader is volgens de wet eigenlijk al doodverklaard en Lara heeft geen andere keuze om al zijn bezittingen op haar naam te laten schrijven. Tijdens deze sessie krijgt ze haar eerste puzzel die alles in werking zit. Ze vindt papieren, bezittingen en het laatste deel waar haar vader aanwerkte.

Lara is dus op weg naar Hongkong en daar bevindt zich hopelijk het laatste deel waardoor Lara eindelijk een beetje vrede kan vinden. Echter gaat het heel anders. Ze wordt gevangen genomen door een organisatie genaamd Trinity. Hun zijn op zoek naar hetzelfde deel.
Alleen hier komt Lara voor een verrassing te staan, eentje die ze zeker niet had verwacht. Ik eigenlijk ook niet.

Vanuit daar vinden ze waar ze naar zochten en dat neemt nare wendingen aan. Doden, wapens, gevechten.

De special effects in zijn film zijn echt geweldig en het concept is echt geniaal in elkaar gezet.

Als Lara weer terug is en eindelijk de papieren tekent, stuit ze op iets anders. En deze verwijzing is echt een duimpje omhoog!

Ik vond Alicia als Lara erg geloofwaardig en ze heeft het echt super gedaan. Heel benieuwd naar de volgende films met haar.

Heb jij deze film al gezien?

four-stars
0
Follow:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge