The Titan

Mijn Recensie:

Rick wordt geselecteerd om deel te nemen aan een experiment waar de mens wordt aangepast om te kunnen overleven op Titan. Het experiment is succesvol en Rick is dan ook een totaal ander iemand. Zelfs gevaarlijk…

Ik had best hoge verwachtingen vab deze film, maar ze werden niet echt waargemaakt. De hoofdrol speler is natuurlijk te zien in Avatar en dat is misschien mijn valkuil.

De film was op bepaalde vlakken wat dramatisch en waar het juist spannend had moeten zijn, gebeurde er maar weinig. Daarbij had ik niet het idee dat de acteurs of eigenlijk de karakters een goede band met elkaar hadden. Het kwam niet goed genoeg over.
Echter was de vrouw van Rick wel een sterk karakter. Ze kwam op voor haar gezin en zei waarop het stond, draaide er niet omheen. De grote bek tegen de ‘hogere machten’ was best verfrissend aangezien haar man in mijn ogen een chicken shit was. Vooral omdat hij nergens tegen in ging en hij alles toeliet.

Het concept was heel goed geweest als het verhaal compleet anders geweest. Hij kreeg van mij een magere zin en dat komt omdat het gewoon niet overtuigend overkwam. Erg jammer maar het is waar.

Nu moet ik nog wel een positief ding benoemen. Uiteindelijk ken je het wel. Er komt een totaal anders iemand uit de experimenten voort. Dat was echter wel goed neergezet. Zag er echt uit. Erg mooi gedaan.

 

0
Follow:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge