The Predator

four-stars

Een kleine jongen zet perrongeluk een wapen van een Alien ras aan. Hierdoor komt een Predator naar de aarde. Slechts een aantal soldaten en een wetenschapper kunnen hem stoppen zodat de aarde blijft bestaan.

Na al die jaren eindelijk een nieuwe Predator film. Deze film was een beetje anders dan anders. De Predator die wij kennen is al machtig, sterk en bijna onverslaanbaar. Echter maakten we kennis met een totaal andere versie uit hun wereld. Tien malen sterker en meer geavanceerd. De actie en scenes waarin werd afgeslacht lieten niets aan het oog over. Het was bruut, smerig en sommige mensen moesten er om lachen.

Het hele verhaal draaide zich rondom de Predators waardoor er weinig connectie was met de personages. Het ging allemaal heel snel. Het kwam er eigenlijk om neer dat zij er puur waren om de slechteriken tegen te houden. Heel even was er een moment waarin een vader en zoon moment werd ingevoegd maar het was eigenlijk totaal nutteloos.

Natuurlijk werd het al snel duidelijk dat de Predators een spelletje met elkaar speelden in plaats van het bekende verhaal waarin het Alien vs. Predator was. Een nieuwe lijn en dat was supervet.

Het einde was echter wat onverwacht. De mens vond een totaal nieuw wapen uit dat het einde open laat voor een nieuwe film. Ik ben daarom heel benieuwd naar het vervolg (als die er komt).

8 sterren!

four-stars
0
Follow:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge