The Five by Lily White

The Five by Lily WhiteThe Five By/Door Lily White
Uitgever/Publisher Melissa Willis Op/On 11 March 2019
ISBN: 0999787128
Pagina's/Pages: 349
Goodreads
four-stars

This is not your average love story...

Every man who meets Rainey wants her. Having lived a life of sex, drugs and manipulation, she is a temptation with far too many secrets.

When psychologist, Justin Redding, is assigned to Rainey's case, he has no way of knowing the tale of debauchery he will encounter.

On a twisted path of love, loss and murder, Rainey leads Justin through the events of her life.

Death follows Rainey...Justin fights to discover her secrets...

But will he discover the secret of THE FIVE in time to resist Rainey's ultimate seduction?

***DISCLAIMER: This book deals with sensitive subject matters that may be upsetting for some readers.

Waarschuwing: dit boek bevat seks, drugs/alcohol of geweld.
Warning: this book contains sex, drugs/alcohol or violence

Dit is geen normaal liefdesverhaal… Elke man die Rainey ontmoet, heeft haar nodig. Na een leven vol seks, drugs en manipluatie, is ze iemand geworden met veel geheimen. Wanneer de pyscholoog, Justin Redding, wordt toegewezen aan de zaak van Rainey, heeft hij geen kennis van het verhaal die uit haar mond komt. Op een pad van liefde, verlies en moord, leidt Rainey Justin door haar leven. De dood volgt Rainey op de voet… Justin vecht om achter haar geheimen te komen. Maar zal hij op tijd achter de geheimen van De Vijf komen?

“You could feel sorry for me. Laugh at me. Call me stupid or a slut. It didn’t matter because I was still breathing. I was still marching on despite knowing there wasn’t any light at the end of my tunnel”

Lily White is een auteur die geweldige twists schrijft. Haar gedachten zijn zo donker dat ik nog steeds niet weet of ik haar geweldig vindt of dat ze gewoon ergens tijdens het schrijven ziek is geworden.

The Five is absoluut geen normale love story. Het is donker vol met angst en bizarre gevoelens. Rainey is een vreemd meisje. Misschien komt het door haar opvoeding, misschien ook niet. Er gaan een hoop mensen rondom Rainey dood. Je vraagt jezelf dan ook af of het aan haar ligt? Het is pijnlijk om te lezen hoe het leven van een meisje zo moet verlopen. Met drugs, fysieke en mentale mishandeling, zelfs de pijn is een understatement in dit boek.

“You have a lot dead people around you, Rainey.

We all die. Just some of us sooner than others.”

De andere karakters in dit boek zijn ronduit eikels die beter moeten weten. Het is walgelijk. Behalve één iemand die uiteindelijk mijn hart brak. Het was vreselijk om te moeten lezen hoe Rainey er mee om ging.

Rainey ging ver voor dingen die ze niet nodig heeft en na het lezen snap je waarom.

De psycholoog waarin ze haar complete verhaal vertelt, is vreemd genoeg een goede man. Hij maakt een grove fout die niet meer te herstellen is. Lily White zorgt ervoor dat je gedachten totaal overgaan naar deze man en uiteindelijk gebeurd er iets totaal anders. Iets dat ik niet heb zien aankomen.
Het hele verhaal lang vraag je je af waar het heengaat. En damn dat einde. Het is zo vreemd dat ik erdoor met mijn ogen moest knipperen. Wauw. Het is gewoon wauw.

Rainey heeft haar hele leven lang moeten overleven voor iets dat niet nodig is. Arme meid.

Ik gaf het boek vier sterren.

four-stars
0
Follow:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge