The First Purge

The First Purge (2018)Mijn Recensie:

Deze film speelt zich af voor alle andere Purge films. Hierin werd duidelijk gemaakt, hoe het allemaal is begonnen en waarom.

Ik was eerlijk gezegd niet onder de indruk van deze film, maar dan ook echt niet.

De intro was de meest saaie dat ik ooit in mijn hele leven heb gezien. In het begin maakte ze vooral duidelijk wie de karakters waren, wat hun van elkaar waren en wat hun normen en waarden waren. Opzich was dat natuurlijk nodig anders had je geen idee met wie je te maken had. Maar jezus wat een drama en een gezeik.
Ik kreeg het eerste half uur het idee alsof ik naar een gangstar film zat te kijken. Drugs, wapens, what the freaking hell???

En toen begon de echte Purge… Er zijn genoeg karakters die dom genoeg waren om naar buiten te gaan, terwijl ze daar helemaal niet hadden willen zijn. Kon natuurlijk ook niet anders, want dat is gewoon een standaard script ofzo.

Het was allemaal heel vreemd en oppervlakkig. Ik vond ook echt dat de personages totaal geen connectie met elkaar hadden.
Daarbij vond ik het ook gewoon zo saai dat ik begon te gapen en naar mijn mobiel reikte om te gaan zitten whatsappen, in de bioscoop.
Blij dat ik een film abonnement heb…

Zoals je vast kunt merken, ben ik kort en krachtig en is er weinig te melden. Dat komt echt omdat ik helemaal niets voelde voor deze film.
Erg jammer, want ik had mij maandenlang verheugd op deze film.

 

0
Follow:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge