The Boy

Mijn Recensie:

Deze film is in 2016 al uitgekomen, maar toch wilde ik hem zien. De reden waarom? Omdat Lauren Cohan, ook wel bekend uit The Walking Dead als Maggie, een hoofdrol had.

Deze film heeft de genres Thriller, Horror en Mystery gekregen en met recht. Ik heb een haat-liefdes verhouding met poppen. Eigenlijk wil ik de film zien en eigenlijk ook niet. Lekker tegenstrijdig, i know.

We maken kennis met een oud echtpaar die samen in een onzettend groot (eng) huis wonen met een porseleinen pop die hen beschouwen als hun zoon. Greta wordt de oppas van deze pop aangezien het ouder echtpaar hem ziet als hun zoon. Freaky, maar true. Als Greta erachter komt dat de pop haar oppaskindje werd, begon ze te lachen. En ik gaf er geen ongelijk. Ik had hetzelfde gedaan, want wat moet je nu met een pop? Als kind…
De film heeft een lange opstart en na een tijd begon ik af te vragen of er nog iets ging gebeuren. Dat had ik beter niet kunnen doen… Er gebeurde uiteindelijk genoeg. Het hoofd van de pop keek opeens ergens anders naar, zat opeens op een stoel, allemaal van die dingen die we allemaal wel kennen uit een horror film.

De ouders van de pop gaan op vakantie…

In deze film maken we ook nog eens kennis met een boodschappen jongen en Greta haar ex, dat overigens een eikel is en daar is niet aan gelogen.
Greta gelooft na een tijd dat de pop echt leeft en probeert dit te bewijzen. Maar na alles wat ik had gezien en mezelf op had voorbereid was het zeker niet wat er toen opeens gebeurde.
Het is ook iets waar je als kijker op voorbereid bent. Ik was erg verrast door script van deze film en ik kan niet wachten op een deel twee.
(Stiekem gekeken op IMDb ookal is er nog geen datum).

Hebben jullie deze film gezien?

 

0
Follow:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge