Temptation (Club X #1) by K.M. Scott

Temptation (Club X #1) by K.M. ScottTemptation By/Door K.M. Scott
Serie: #1
Uitgever/Publisher LLC Op/On August 2nd 2014
Genres: Romance
Pagina's/Pages: 312
Goodreads
three-stars

The Club X Series, a scorching hot new erotic contemporary romance series by New York Times bestselling author K.M. Scott.

Cassian March, the public face of Tampa's most exclusive nightspot, Club X, has a great life. Women, sex, and money are his for the taking, and no man indulges his desires more. Life is short, and he plays hard. He lives by only one rule—never let a woman get close.

Olivia Lucas needs a job, and if that means working at a club that specializes in making members' wildest fantasies come true, then that's what she'll do. A girl's got to pay the rent, right? She never expected to fall for the gorgeous owner of Club X, though, but a man like him would never go for someone like her. Or would he?

Waarschuwing: dit boek bevat seks, drugs/alcohol of geweld.
Warning: this book contains sex, drugs/alcohol or violence

Mijn Recensie:

“Hell hath no fury like a woman who wanted answers!”

Cassian March, het gezicht van Tampa’s nachtclub, Club X, heeft een geweldig leven. Vrouwen, seks en geld ligt voor zijn voeten. Het leven is kort en het speelt het hard. Hij heeft bij één regel en dat is om een vrouw nooit dichtbij te laten komen.

Olivia Lucas heeft een baan nodig. En als dat betekent dat ze in een club moet werken waar ze leden hun wildste fantasieën laat uitkomen, dan doet ze dat. Een vrouw moet de huur betalen, toch? Ze had alleen nooit verwacht dat ze zou vallen voor de eigenaar van Club X. Maar een man zoals hem, zal nooit voor iemand als haar gaan. Of toch wel?

Dit is het eerste boek dat ik van K.M. Scott heb gelezen. Ik kwam deze serie toevallig tegen, terwijl ik weer eens voor de zoveelste keer op Goodreads aan het scrollen was. Ik moet eerlijk bekennen dat haar schrijfstijl lekker weg leest. Ze gebruikt makkelijke woorden, de gedachten zijn in een goede zinsopbouw verwerkt. Haar personages houden vast aan hoe ze zijn. Ja, erg fijn boek.

Het idee van een nachtclub waarin fantasieën werkelijk werden gemaakt, sprak me wel aan. We lezen vanuit Olivia’s en Cassians POV. Het werd al snel duidelijk hoe het nu precies allemaal in zijn werking ging. De uitleg van de kamers, de leden en al het geld wat erin rondging.

Olivia’s was zo’n typische vrouw die verlegen was, weinig had meegemaakt op seksueel vlak en dan kwam ze opeens in een club als deze terecht. Cassian daarentegen was precies het type dat je vaker tegenkomt. Aantrekkelijk, een beetje arrogant, snel kwaad en veel opmerkingen en die de vrouwen van zich af moest slaan.

Het verbaasde me daarom dat Olivia een beslissing nam die zover buiten haar comfortzone lag. Al moet ik wel eerlijk bekennen dat het dapper van haar was.

Ik heb dit boek uiteindelijk drie sterren gegeven en dat kwam omdat ik de relatie die tussen Cassian en Olivia ontstond veel te snel vond gaan. De schrijfster benoemde wel dat dat er bijvoorbeeld vier dagen of een maand voorbij waren gegaan, maar voor mij voelde het alsof ik hele stukken gemist had. Alsof hun relatie niet klopte, dat was iets wat ik heel jammer vond. Wat wel erg fijn was, was de manier waarop Olivia zoveel vertrouwen in Cassian kreeg. Dat vond ik echt bijzonder.

In het boek kwamen nog twee mannelijke personages voor, die de jongere broertjes van Cassian waren. Hoewel ze wel naar voren kwamen, waren ze voor mij idee toch nog ver op de achtergrond. Maar gelukkig gaat het in deel twee over één van hen.

Het was een leuk boek, maar voor één keer. Maar ze heeft het wel voor elkaar gekregen dat ik nieuwsgierig ben voor deel twee.

three-stars
0
Follow:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge