T.M Frazier – King

T.M Frazier – KingKing By/Door T.M. Frazier
Serie: King, #1
Uitgever/Publisher CreateSpace Op/On June 15th 2015
ISBN: 1512038563
Genres: Dark Romance
Pagina's/Pages: 302
Goodreads
four-stars

Homeless. Hungry. Desperate.

Doe has no memories of who she is or where she comes from.

A notorious career criminal just released from prison, King is someone you don’t want to cross unless you’re prepared to pay him back in blood, sweat, pu$$y or a combination of all three.

King’s future hangs in the balance. Doe’s is written in her past. When they come crashing together, they will have to learn that sometimes in order to hold on, you have to first let go.

Warning: This book contains graphic violence, consensual and nonconsensual sex, drug use, abuse, and other taboo subjects and adult subject matter. Although originally slated to be a standalone, KING is now a two part series.

Waarschuwing: dit boek bevat seks, drugs/alcohol of geweld.
Warning: this book contains sex, drugs/alcohol or violence

Mijn recensie van King:

Because when it comes to me and mine, I am the judge. I am the jury. And if need be, I am the motherfucking executioner.

 Het verhaal van King:

Doe heeft geen geheugen meer van haar verleden. Ze is wakker geworden in een ziekenhuis en dat is alles wat ze weet. Samen met een meisje probeert ze te overleven. Dit meisje is duidelijk verslaafd, waar Doe dat niet is.
Maar ze hebben onderdak nodig en er wordt dan ook voorgesteld om het aan te pappen met een motorrijder. Als ze het goed speelt, zou ze toch een week of twee onder de pannen zijn. En dus gaan ze samen naar een bikerfeestje.

Daar aangekomen ontmoet ze King. Een crimineel die net uit de gevangenis is. King is een man die je niet tegen je wil hebben, behalve als je het hem terug kan betalen. Niet met geld.

King houdt haar tegen haar wil een paar dagen vast. De achtbaan die daarna begint, had niemand verwacht. King niet, maar Doe ook niet.

Don’t get all fucking butt hurt about it, Bear. King doesn’t even trust me around her, and I only wanted to take her out on a date, and maybe put the tip in a little, but noooooo.

Schrijfstijl:

Het verhaal is voornamelijk vanuit Doe geschreven. Een paar hoofdstukken vanuit King. Ik had graag meer gezien vanuit King, want ik was erg benieuwd naar zijn beweegredenen, maar King is erg op zichzelf, dus ik begrijp vanuit schrijversoogpunt dat dit waarschijnlijk best lastig was.
De schrijfstijl is niet super diepgaand, maar leest wel lekker vlot weg en je wilt eigenlijk gewoon weten wat er gaat gebeuren.

Things doesn’t always start out the way we want them to. It’s how they end that’s important.

Wat vind ik van King?

Ik moest heel erg wennen. Het was mijn eerste Dark Romance en de eerste seksscene vond ik best… heftig is niet helemaal het woord, maar iets waar ik zelf niet echt blij van zou worden. Ik was bang dat dit een soort 50 shades maar dan nog erger zou worden. Qua seks dan. Gelukkig viel dat mee.
Wel moest ik aan King wennen. In het begin begreep ik echt niet wat hem nou uiteindelijk leuk zou moeten maken. Want tjah, het is algemeen bekend dat je in romance boeken toch wel een klik moet krijgen met de man. Anders snap je die vrouw echt compleet niet. En in het begin vond ik dit heel lastig. Toch bleef ik lezen want de recensies waren enorm goed op Goodreads en ook Stefanie (van Mol) was enthousiast. Dus ploeterde ik door het begin.

En toen kwam de omslag. Het was niet eens superver in het verhaal, dus daar hoef je niet bang voor te zijn. Er komt een punt waarop je denkt, god… die King… dat is toch wel wat hoor…

Ik werd steeds dieper in het verhaal gesleurd… en toen kwam ik bij het einde.

Ik zeg niks, maar Jezus wat een KUTeind. Serieus… een KUT eind. Ik scheld niet heel snel in mijn recensies, maar ik kan er echt niks anders voor bedenken. En dus moest ik meteen door naar Tyrant 😉

“You’ll find out that I’m a lot of things, but I’m no fucking rapist. Before I fuck you—and I will fuck you, pup—you’ll be begging me for it,” he whispered against my neck.

Conclusie

Complete fuck-up

four-stars
DunTax
0
Follow:
DunTax
DunTax

Mariëlle blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Verder vertelt ze over haar leven als tweelingmama. Ook is zij schrijver van de New Adult-serie Structure en staat ze drie dagen per week voor haar SBO-klas.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge