Rough Night

Ik heb geen idee wat ik van deze film verwachtte, maar het was absoluut niet wat ik heb gezien.

Rough Night komt over als een grappige vrouwen film die van alles moeten doen om een moord te verdoezelen. Zo komt de film niet op mij over.

Jess, gespeeld door Scarlett Johansson is een vrouw met een carrière. Het is duidelijk dat ze een feestje nodig heeft voordat ze gaat trouwen. Helaas loopt dat af in een dramatische avond waarbij ze allerlei dingen moeten doen waar ze geen zin in hebben. Helaas komt Jess niet over als een sterk vrouwelijke karakter en zakt ze naarmate de film vordert in. De rest van de personages vindt ik eigenlijk maar vervelend en heb er werkelijk helemaal niks mee.
De grappige Kate Mckinnon is helemaal niet grappig. Wie haar niet kent, moet haar even opzoeken.

Ze proberen van alles om van het lijk af te komen. Zijn paniekerig en hebben geen idee waar ze mee bezig zijn. Hoe moet ik het dan weten als een kijker? Ik heb geen idee wat er allemaal gebeurd tijdens het spektakel op mijn scherm. Het is ronduit slordig en verwarrend.

Het positieve aan deze film is de stem en de humor van McKinnon en dat is erg jammer. Deze film lijkt automatisch af te spelen, als je begrijpt wat ik bedoel en dit is zeker geen film die ik zou aanraden.

Helaas maar waar.

0
Follow:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge