Revolt

Lee Pace in Revolt (2017)Mijn Recensie:

LEE PACE. Eindelijk weer eens en film met Lee Pace. Hij is zo’n acteur die onder wordt gewaardeerd. Maar hij is zo GOED!

Plotseling zag ik deze film op Netflix staan, dus ik moest hem kijken.
De eerste vijf minuten slaan al goed aan. Spanning, gevechten en er worden schoten gelost. Een goede manier om kijkers te trekken.

Bo is een soldaat met goede vechtskills. Als hij wakker wordt zonder geheugen hoe hij daar is gekomen, is hij flink in de war. In de cel naast hem zit een vrouw genaamd Nadia waarmee hij ontsnapt en de wereld intrekt. Nadia en Bo moeten elkaar wel vertrouwen om verder te komen en er is geen andere optie dan elkaar te beschermen. Maar de invasie en de mensen met kwade bedoelingen maken het er niet beter op.
Tot op een dag Bo er alleen voor staat en wakker wordt in een opgezette faciliteit. Bo is de enige die een oplossing kan bieden tegen de invasie…

Bo en Nadia waren goed op elkaar afgestemd. Het vertrouwen was blindelings ookal waren ze vreemde voor ellaar. Het was goed om te zien dat je soms geen andere keuze hebt dan vertrouwen hebben in elkaar. De hele film lang kreeg ik het isee dat er iets mis was met Bo en dat werd op een punt duidelijk. Al had ik het ongeveer verwacht wat er aan de hand was, het was niet per se dat dingetje. Het was zowel verrassend als niet. Lekker tegenstrijdig, ik weet het. Het enige wat een beetje lame was, waren de dingen van de invasie (en ik noem het dingen, want anders spoiler ik de halve film). Ze zagen er een beetje nep uit.
Al met al gaf ik deze film een 7. En ja daar heeft Lee Pace ook wel een aandeel in. Want damn de man is leuk om naar te kijken.

0
Follow:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge